Star Wars Workout: Kako se vježbati poput Jedija

Da biste sastavili svoj Jedi-vježbeni trening, pročitajte dalje! Saznajte nekoliko osnova, a zatim eksperimentirajte kako biste izradili vlastitu rutinu iz Jedi-odobrenih disciplina u nastavku:

Taekwondo

Na starije od 2.000 godina, ovo je jedan od najstarijih oblika borilačkih vještina na svijetu, podrijetlom iz Koreje. Uključuje sustav blokova, udaraca, udaraca i otvorenih ruku, a može uključivati ​​i razne napade, bacanja i blokade zgloba.

Kralj Fu

Poznati redovnici Shaolin bili su inicijatori Kung Fu, sa svojim povezanim Yi Jin Jing, niz vježbi koje su razvile snagu, vitalnost i unutarnju energiju.

U Kung Fu, poštovanje, strpljenje, poniznost i moral su cijenjeni. To zahtijeva da ostanete mirni, a to je možda najodličitija kvaliteta treninga (i najviše Jedi-poput).

Aikido

Aikido disciplina nije mogla biti usko povezana s moći Jedija. Ona se ne usredotočuje na probijanje ili udaranje protivnika, već na korištenje vlastite energije protivnika da biste im preuzeli kontrolu ili ih bacili / odgurnuli od vas. Pokret i dinamika pokreta ključni su.

mačevanje

Fencing uključuje agilnost, snagu, koordinaciju, ravnotežu i vrijeme. Ovaj sport koristi tri tipa mačeva, najprepoznatljivije Jedi-poput, sablja.

joga

Yoga se ne odnosi samo na fizičku fleksibilnost i snagu, nego se pridružuje, ili povezuje intelektualne, emocionalne i karmske energije. Posvećena studija i praksa joge pomoći će svakom nastojanju Jedija da pusti ego, kontrolira svoj bijes, pusti strah - što je od najveće važnosti prilikom prolaska vašeg Jedi treninga.

Neka ova četiri ključa ponašaju kao put do vašeg Jedi treninga. Neka sila bude uz tebe!