Vrtlarstvo u središnjem New Yorku

Marge Hebblethwaite i njezin suprug Chris su nadvladali izazove glinastog tla i sjene, stvarajući vrt s jedinstvenim lišćem kao žarišnom točkom.

"Moj suprug i ja vrt u zoni 5B u središnjem New Yorku, gdje su zime dugačke, ali vrijedi čekati vegetacijsku sezonu. Živimo 20 godina u našem domu i puno smo doznali o tome što radi i što ne u našem promijenjenom glinenom tlu. Ja sam biljka geek i ljubav igrati sa zanimljivim lišće i u vrtu i u mnogim kontejnerima ja pot up svake godine.

Naš vrt u stražnjem sjeni je vrlo izazovan jer imamo stajaću vodu tamo zimi i proljeća, a veliko stablo koje ljušti vlagu u ljeto. Ove smo godine izgubili jedan od većih grmova uz ogradu (i gube i naš Viburnum) pa smo popunili to mjesto s tom grupom od lonaca s crvenom Abyssinian bananom. "

Napomena GPOD zajednice: Kao što ste primijetili, ovaj tjedan prebačeni smo na novi predložak e-pošte. Ovaj predložak omogućuje nam da u svakodnevnim blogovima postavimo veću fotografiju otvaranja. Sada ćemo biti u potrazi za fotografijama s vrlo visokom rezolucijom, tako da možemo dopustiti da ova slika zasvijetli. To znači da ne morate smanjiti veličinu fotografija prije slanja. Jednostavno pokažite, snimajte i šaljite fotografije na naš način - jednostavno! Osim toga, slanje fotografija u zasebne poruke e-pošte na GPOD e-poštu, samo je u redu ako je potrebno.

Radujemo se što ćemo vidjeti lijepe vrtove dok okrugle ljetne sezone! Sretno vrtlarstvo! Kim

Imate vrt koji želite podijeliti? Pošaljite e-poštu 5-10 fotografija i kratku priču o svom vrtu na našu e-poštu. Uključite gdje se nalazite!

Imate mobilni telefon? Označite svoje fotografije na Instagrama ili Twitteru uz #FineGardening!

Ne morate biti profesionalni vrtni fotograf - pogledajte naše savjete o vrtnoj fotografiji!

Dobivate li GPOD još putem e-pošte? Prijavite se ovdje.

Pratite nas: @finegardening na Twitteru FineGardeningMagazine na Facebooku @finegardening na Instagramu
Neke od mojih omiljenih grupacija kontejnera iz ove godine slijede:
Gledaj video: John Henry Faulk Interview: Education, Career, and the Hollywood Blacklist (Travanj 2020).