Patricijin novi vrt u New Yorku krajem ljeta

Prvo smo posjetili Patricia Hand ranije ovog ljeta (osvježite svoju memoriju OVDJE), a danas se vratila s ažuriranjem, uključujući neke fotografije staklenika koje je spomenula i molili smo ih vidjeti! Ona kaže, "Jesen je definitivno u zraku ovdje u New Yorku, neki od mojih sadnji posude još uvijek drže, kao i biljke u vrtovima, a kasne ljetne i rane jeseni, cijelo vrijeme cvjetaju trajnice, sedumsko jesenje, poslušna biljka , a među njima su i anemoni, zajedno sa zvijezdama, a miris slatke jesenske klemeže je toliko divan, ove godine imamo veliku vegetaciju, teško je vjerovati da ću uskoro staviti ove vrtove u krevet! " Od staklenika kaže: "Moj staklenik stigao je u listopadu 2011. u obliku kitova, moj muž, Dudley i naš sin Eric, skupili su ga za dva dana, pomogao sam s završnim dodirima. počela saditi Odmah sam započela sjemenke salate i špinata Jedva smo jeli sve do Božića Zatvorila sam staklenik zimi i započela ponovno u ožujku Mogu uzeti reznice mojih najdražih natječaja, - zimi u našem sunčalištu ili podrumu, a početak novih biljaka u proljeće i veliko mi je zadovoljstvo eksperimentirati s novim sortama sjemena. " Vau, vaš vrt i dalje izgleda tako lijepo, i uredno, također, Pat! Taj staklenik je DREAMY.

****GLAVU GORE!! Sve 15 FOTOVI su u komentarima, u obliku proširiv. Svatko, pustiti mene znati ako želite da ja postavljati kao što je to od sada, sve dok ne dobijete funkciju povećavanja gore i trčanje. Hvala!****


Želimo obilježite svoj vrt ili vrt koji ste nedavno posjetili, u vrtu Fotografija dana?
Želim vidjeti svaki post ikad objavljen?
Želim pretražite GPOD od strane države?
I posljednja, ali ne najmanje važno, pogledajte GPOD Pinterest stranicu, gdje možete pregledavati sve postove u kategorijama ... zabavno!