Vrt punog mlaza, cijelu sezonu

Ann Desmarais u Amherstu u New Hampshireu uvijek ima pun mjesec u svom vrtu tijekom cijele sezone zahvaljujući strateškom sadnji!

"Ovo je moj bijeli vrtni / mjesečasti vrt koji je pored moje prozorske verande, a većina svega u vrtu ima bijelog cvijeta ili šarolikog lišća, a nekoliko izuzetaka, kao što su hosta i mračna lista Ligularia, ne uzgajaju se za cvijeće; djeluju kao pozadina ostalim biljkama s velikim lišćem, tako da čak i ako ne postoji nešto u cvatu, lišće pruža vizualni interes. Sezona započinje s Galanthus / snowdrops koji zaviruju u glavi kroz snijeg, nakon čega slijede bijeli tulipani i Sanguinaria Canadenis (krvotok) U ovom trenutku Baptisia Alba, Aruncus (bikovi koza), bijeli božur i bijelo krvoženje srca cvjetaju, a SlenderDeutzia (nije prikazano) pruža strukturu na drugu stranu vrta. Eupatorium čokolada i Physostegia (poslušna biljka) i Cimifuga 'Brunette' Fairy Candles (bugbane) će sjati. "

Slati fotografije, svatko! Bilo da nikada niste podijelili prije ili ste više puta bili predstavljeni, želimo vidjeti vaš vrt! Pošaljite nekoliko fotografija i priču iza vašeg vrta na našu e-poštu.

Dobivate li GPOD još putem e-pošte? Prijavite se ovdje!Gledaj video: The Great Gildersleeve: Bronco and Marjorie Engaged / Hayride / Engagement Announcement (Travanj 2020).