Les Quatre Vents - Optička iluzija

Kliknite za uvećanje
Fotografija / ilustracija: Virginia Small Kliknite za uvećanje
Fotografija / ilustracija: Virginia Small Kliknite za uvećanje
Fotografija / ilustracija: Virginia Small Kliknite za uvećanje
Fotografija / ilustracija: Virginia Small

Ovaj asfaltni put izgleda kao da ide zauvijek, zar ne? Pogledajte malo bliže ....

** Cijeli ovaj i sljedeći tjedan imamo fotografije vrtova u Les Quatre Vents, dom Frank i Anne Cabot u Quebecu. Ako biste željeli pročitati više o ovome vrtu, pogledajte ovaj intervju s Frankom Cabotom koji je održao u travnju 2005. godine Fine Gardening. Frank je također knjiga o vrtu. Možete ga dobiti na Amazonu ovdje. **

-

Dobrodošli u Fine vrtlarstvo VIKEND FOTO DANA bloga! Svakog radnog dana postavljamo novu fotografiju velikog vrta, spektakularnu biljku, zapanjujuću biljnu kombinaciju ili bilo koji broj drugih predmeta. Pomislite na to kao jutarnji šum zelene.

Prijavite se da biste svakog jutra primili nove postove u vašu pristiglu poštu tako da ćete se uvijek sjećati da pogledate ili se pretplatite na našu RSS feed, Radujemo se dijeljenju naših vrtnih putovanja s vama.

ČITANJE FOTOGRAFIJA: Volimo i svoje fotografije. Ako mislite da imate fotografiju koju trebamo dijeliti na Vrtnoj fotografiji dana, pošaljite nam e-poštu. Ako je moguće, pošaljite hi-res slike. Odgovorit ćemo samo ako namjeravamo koristiti vašu fotografiju.

Gledaj video: My Random Thoughts (James Edition) (Ožujak 2020).