6 Muška modna pravila za život

Ako ste muškarac koji traži savjete o neuspjelima za savršen stil (ili ste netko tko ga voli), nemojte dalje gledati. Slijedite ove jednostavne savjete kako biste bili sigurni da ćete uvijek dobiti odjeću.

Podudaraj pojas s cipelama

To je dobro pravilo koje slijedi i čuva jednostavne stvari. Najbolje je ostati s tradicionalnim bojama poput crne, tamnosmeđe ili bogate boje. Ostale će boje biti teško podudarati, a općenito govoreći, treba izbjegavati.

Ako nosiš tenisice svaki dan, to vjerojatno znači da nosiš traperice, u kojem slučaju pokušaj pojas od tkanine ili nešto jednako povremen, ali izbjegavaj pojaseve s trapericama i tenisicama.

Odgovarajući veze i košulje

Na neko vrijeme, posvuda je vidjela čvrstu košulju s kravatom iste (ili blago-off) boje. Ovo je sada pomalo zastarjeli izgled. Pokušajte malo izmiješati i eksperimentirati s bojama. Veze su izvrsni načini da se izrazite, ali održavanje ukusno je vaš najbolji kladiti se. Ne možete pogriješiti s dijagonalnim prugama, modernim polka-točkama, plaidovima i suptilnim uzorcima. Samo pazite da tvoja kravata komplimira vašu košulju, odijelo, pulover ili što god ga nosite. Novostne veze najbolje se izbjegavaju jer je novost kratkotrajna.

Veze bi trebale biti povezane u kakvom god stilu pogodio vašu fancy. Trebali biste znati da postoji mnogo različitih načina da povežete kravate, a različiti čvorovi govore različite stvari.

Volim Windsor ili četiri u ruci, ali istražite malo samo za udarce. Što se tiče clip-on veza? Samo reci ne.

Pliševi nasuprot ravni

Zašto su mnogi ljudi izbjegavali hlače s ravnim prednjim stranicama oduvijek mi je tajna. Ravne nogavice izgledaju bolje od nabrane hlače, barem većinu vremena. Plus nabori vam izgledaju manje vitko.

Čuo sam kako muškarci nose obloge jer je udobnije ili zato što su ravne fronte više za atletska tijela. Istina je, većina muškaraca može nositi ravni front hlača. Ako želite više prostora onda ih kupite malo veliko i dovedite ih u struk. To se može obaviti u trgovini gdje kupujete odjeću ili neovisnu krojačicu. I na kraju, ravni front hlače su mnogo više moderan.

čarape

Službeno pravilo na čarapama je da trebaju odgovarati bojama vaših hlača, iako je poželjno da ne budu u istoj sjeni, osim ako, naravno, nosiš crnu, u kojem slučaju to je u redu. Međutim, osobno volim nositi čarape s uzorcima, kao što su pruge u raznim bojama. Ali ja pokušavam odgovarati mojim čarapama sa svojim hlačama i cipelama. Citirati Glenn O'Brien iz GQ magazina, "naposljetku ćete shvatiti da se iznad doline pravila uzdiže planina estetike, vrhunac (ako postoji) uvijek je prekriven prekrasnim oblacima različitih tonova, mnogi od njih nalik nekom od mojih neobičnijih čarapa. "

Bijele čarape trebaju biti rezervirane za teretanu.

satovi

Satovi su najvažnija dodatna oprema koju čovjek može posjedovati. Ulagajte u jedan dobar sat koji odgovara vašem životnom stilu i okusu.

Međutim, ako ste netko tko voli imati više od jednog sata, nosite odgovarajući sat za svoju odjeću: crni pojas s crnim cipelama i pojasom; smeđa traka s smeđim cipelama i pojasom; i srebrnom trakom za bilo.

Naočale

Naočale su jedan od nekoliko načina na koje se možete izraziti. Oni ne moraju samo služiti funkciji, ali mogu poboljšati vaš ukupni izgled. Učinite sve od sebe da pronađete par naočala koji ne samo da pohvaljuju oblik vašeg lica već i izražava vašu osobnost. Pitajte ljude koji nose naočale za mjesto gdje možete dobiti dobre savjete o tome koji oblik i stil izgledaju najbolje za vaš oblik lica i značajke.

Gledaj video: ČUDO OD TRANSFORMACIJE! Prozivali su zbog izgleda, sada govore - PRELEPA SI! (Foto) (Ožujak 2020).