Najbolji mokri pas hrana po povratnim informacijama kupaca

Zašto je toliko popularna danas za konzerviranu pseću hranu? Pravi mesni proizvod, sačuvano u limenoj posudi, izgleda ukusno i nadahnjuje povjerenje čak i među najsustamijim vlasnicima. Mokrna hrana je vrlo prikladna za miješanje s kašom ili povrćem - to će biti izvrsna opcija korisnih, a što je najvažnije, prirodnih jela. Takve smjese su optimalne ne samo za posebno razrijeđene kućne ljubimce, već i za oslabljene, bolesne životinje, kao i štence. Kako ne biste pogriješili i napravili izbor u korist feeda kvalitete? Naša ocjena će vam pomoći! U pregledu ćete se upoznati s vrijednim proizvođačima proizvoda, vrhunskim proizvodnim mjestima, primiti brojne vrijedne savjete o odabiru odgovarajuće kombinacije. Aida, izaberite zadovoljavajući i korisni tretman za svog psa!

Močvarna hrana za pse

Na temelju povratnih informacija kupaca proizvoda u ovoj kategoriji zabilježili smo najdragocjenije proizvođače. Ključni kriteriji odabira bili su: kvaliteta sirovine, raspon proizvoda, sastav i ostvarena cijena.

Ispod je popis tih tvrtki u silaznom redoslijedu njihove potrošačke popularnosti:

1. Hills

2. Barking Heads

3. Eukanuba

4.Belcando

5. Almo Nature

6. Božja

Među najpovoljnijim hranom uključuju se mješavine super-premije i holističke. Ova prehrana psa eliminira potrebu uključivanja različitih prehrambenih dodataka prehrani životinja, budući da ta konzervirana hrana u potpunosti zadovoljava zahtjeve sadržaja ljubimca. Različiti proizvodi ove vrste olakšavaju odabir feeda za vašeg četveronožnog prijatelja.

Najbolja mokra hrana za pse holističke klase

Feedovi ove vrste zasluženo smatraju najvrednijim među analognim proizvodima. Takve vlažne smjese karakterizirane su visokim sadržajem masti i proteina. Takva prehrana bit će prikladna u slučaju kada je vaš ljubimac zdrav, budan, aktivan, dovoljno mlad. Način života psa, kojeg redovito hranite hranom holističke klase, sigurno se može nazvati aktivnim. U tom slučaju, svaka komponenta proizvoda će imati koristi od četveronožnog prijatelja i neće dovesti do pretilosti psa. Proizvodnja ove kategorije robe obrađuje mali broj tvrtki. Uspjeli smo razlikovati dva favorita.

Najveći broj varijacija proizvoda ima vlažne hrane Barking Heads

Konzervirana hrana ove sorte je ¾ mesa ili ribe. Sastav također uključuje povrće u obliku krumpira, zelenog graška, mrkve, rajčice.Ovdje je dio algi, bosiljak. U nekim vrstama smjesa prisutna je smeđa riža. Konzervirana hrana ovog proizvođača obogaćena je svim potrebnim vitaminima i mineralima.

Na tržištu postoji 5 vrsta hrane, koje se razlikuju po popisu ulaznih sastojaka i okusa. Asortiman uključuje pripremljeni losos, pileći produkt (namijenjen za ishranu životinja s osjetljivim probavnim sustavom), janje kao vlažan hranu za kućne ljubimce prehrani (s L-karnitina), i viši psi (glukozamin).

Među očitim prednostima opisanih proizvoda:

 • ravnoteža sastava;
 • uključivanje u sastav prirodnih i kvalitetnih komponenti;
 • dostupnost feedova različitih kategorija.

Kao minus Barking Heads djeluje:

 • cijene proizvoda - čini malo visoka u odnosu na cijenu robe-analoga.

Opće mišljenje potrošača o mokrom krmivu je pozitivno. Kupci su zadovoljni kvalitetom smjese.

Raznolikost okusa razlikuje Belcando

Kao glavni sastojak takvih limenke služi piletine, koji račune za oko 80% hrane. Proizvod također sadrži konjsko meso, kenguru, meso.Među biljnim komponentama, rasuti su u povrću i bobicama. Kao izvor ugljikohidrata u smjesi su riža ili rezanci. Postoji konzervirana hrana, koja se sastoji isključivo od mesa i bez zrna. To znači da je proizvođač dao varijantu za hranjenje kućnog ljubimca koja pati od alergije na hranu.

U proizvodnom procesu koristi se osjetljiva tehnologija kuhanja u kojoj se čuva velik broj korisnih svojstava komponenti. Barijera za razvoj bolesti mokraćnog sustava psa je brusnica i brusnica u sastavu mokre hrane.

Primijetimo glavne prednosti hrane Belcando:

 • ravnoteža sastava;
 • hypoallergenic;
 • prisutnost različitih pakiranja proizvoda;
 • prisutnost u sastavu prirodnih sastojaka hrane;
 • velika raznolikost ukusa.

kontra:

 • u proizvodima ovog proizvođača kupci nisu identificirali.

Veći broj potrošača stavlja proizvod na maksimalnu procjenu kvalitete.

Najbolja mokro psa super premium

U sastavu vlažne hrane za ovu kategoriju, proporcije visokokvalitetnih sastojaka se pažljivo izračunavaju.U ovom slučaju, velika se pažnja posvećuje ne samo proteinskoj komponenti već i sastavu aminokiselina. Niz super-premium konzervirane hrane obuhvaća razne obroke namijenjene životinjama različitih pasmina, dobi i fizičkog stanja i aktivnosti. Meso u ovoj hrani iznosi najmanje 40%. Ne uključuje uporabu umjetnih aditiva, soje. U mješavini, povrće, voće, žitarice, bilje su obvezni. Slijedom toga, četveronožan prijatelj zajedno s hranom prima proteine, ugljikohidrate, vlakna, kao i cijeli popis potrebnih vitamina i mineralnih elemenata. Trošak takve konzervirane hrane je dosta visoka, međutim, to je opravdano.

Najkonkurentniji u sastavu bili su konzervirana hrana Hills Ideal Balance

Postoje dvije inačice feeda ove robne marke. U prvom slučaju, glavni sastojak je piletina, u drugom mesu od purana, što može biti izvrsna alternativa pilići u slučaju alergija na hranu. Svinje nadopunjuje sastav mokrog mješavina. Povrće čini oko 4% proizvoda. Ovdje možete naći škrobni škrob, laneno sjeme, pšenično mekinje. Sastav je obogaćen svim potrebnim vitaminima i mineralima tijekom cijelog životnog vijeka životinje. The Hills proizvod savršeno uravnotežuje masne kiseline.

Među nedvojbenim pozitivnim karakteristikama proizvoda:

 • ravnoteža sastava;
 • Prisutnost alternativa u obliku konzervirane hrane s puretinom (s netolerancijom na meso od piletine).

Kao nedvosmisleni minusi proizvoda ove vrste bili su:

 • mala raznolikost varijacija u prehrani (samo 2 vrste hrane);
 • mali udio proteina i sadržaja masti.

Mnogo je kupaca pozitivno objavilo povratne informacije o proizvodu. Osobito se odnosi na vlasnike, čiji kućni ljubimci iz nekog razloga ne jedu piletino meso.

Najbolja opcija za borbu protiv pretilosti za kućne ljubimce - mokro hranjenje Eukanuba

Za osnovi prilično tradicionalne hrane uzeti piletinu, kao manje komponente mogu poslužiti iznutrice, cikla u prerađenom obliku, biljno ulje, vitamina, minerala i masti. Mješavina je hranjiva, atraktivna čak i za prilično finicky psi.

Posebna prednost ove serije je dostupnost mokre hrane kod pretilih pasa. Osim toga, tu je i proizvod posebno dizajniran za hranjenje štenaca. Proizvođač je također vodio brigu o psima koji su imali problema s kožom, kosom i razvili mješavinu na temelju haringa.

Imajte na umu nekoliko osnovnih plusa proizvodnje:

 • maksimalna bilanca sastava;
 • prisutnost u rasponu hrane hypoallergenic smjese, proizvodi s smanjenim kalorijskim sadržajem.

Od nedostataka, kupci zovu:

 • mala raznolikost okusa;
 • nizak sadržaj bjelančevina - oko 8%;
 • relativno visoke cijene;
 • mali volumen (150 g svaki).

Unatoč prisutnosti nekih nedostataka, mnogi potrošači voljeli su hranu. Posebno je bitno proizvod među malim vlasnicima pasa.

Najbolja vrijednost za novac je Almo Nature

Ključni sastojak u ovom slučaju je svježe meso ili njeni derivati. To je oko 50% proizvoda. U sastavu postoje i povrće, voće, mineralni elementi, vitamini i drugi važni sastojci kako bi se osigurala punina postojanja psa.

U liniji mokre hrane za pse Almo Nature pates, konzervirano meso u obliku komada, riblje mješavine, proizvodi u svoj sok, juhe i žele. Drugim riječima, za sasvim prihvatljive troškove, u slučaju ovog proizvođača, možete odabrati kvalitetnu hranu za svoj pas, na temelju svojih fizičkih parametara i preferencija okusa.

Među pozitivnim aspektima mješavine:

 • prisutnost prirodnih sastojaka u proizvodu;
 • ravnoteža sastava;
 • izvrsna vrijednost za novac;
 • skup varijanti krmnih smjesa koji se razlikuju po strukturi, spremniku, okusu i konzistenciji.

nedostaci:

 • potrošač nije pronašao.

Većina je kupaca pronašla proizvod stvarno najbolje među zaljubljenicima.

Najprikladniji je bio vlažna hrana Bozita super premium

Bit će to sasvim običan konzervirano meso za hranjenje pasa. Pored tradicionalnog pate, na policama trgovina nalaze se proizvodi u obliku žele i mesnih komada. Hrana je prepoznata kao najobuhvatnija i praktična.

Sastav mješavine uključuje nekoliko sorti mesa, uključujući egzotične vrste. U nekim vrstama konzervirane hrane nalazi se smeđa riža, čiji udio iznosi oko 7%. Proizvod je obogaćen vitaminima i mineralima. Iz prehrane isključuju se sastojci poput soje i umjetnih aditiva.

Kao pozitivna obilježja Bozite super premium su:

 • sadržaj cijelog popisa bitnih vitamina i minerala;
 • prikladan, trodimenzionalni spremnik;
 • dobra kvaliteta;
 • niske cijene.

Među nedostatcima treba napomenuti:

 • odsutnost povrća u proizvodu;
 • održavanje u krvi pilećeg mesa ili riže provokatorima alergije;
 • smeđa riža je glavni izvor ugljikohidrata;
 • nizak sadržaj bjelančevina.

Sudeći prema pregledima kupaca, hrana ovog proizvođača je okus mnogih pasa. Dobra kvaliteta i demokratska cjenovna oznaka čine ga atraktivnim za vlasnike pasa.

Što je vlažna psa hrana?

1. Ako je vaš pas još uvijek mlad, zdrav i aktivan, trebate dati prednost vlažnoj krmi holističke klase. Proizvod sadrži veliku količinu masti i bjelančevina, koji će dugo pružiti psu energiju. Proizvođači Barking Heads i Belcando spremni su vam ponuditi različite mješavine koje se razlikuju po sastavu, konzistenciji, ukusu i pakiranju.

2. Za četveronožne prijatelje koji bi se trebali pridržavati prehrambene prehrane, najbolja opcija je vlažna hrana za borbu protiv pretilosti Eukanuba.

3. Najprikladnije je Bozita super premija. Međutim, takva hrana pogodna je samo za životinje koje nemaju alergiju hrane.

4. Ako je pitanje novca relevantno za vas, ali ne namjeravate hraniti vašeg psa s gospodarstvenom hranom, obratite pozornost na sasvim opciju proračuna - proizvod tvrtke Almo Nature.

5.Za nekoliko lijenih kućnih ljubimaca prikladna je vlažna hrana s niskim sadržajem masti i proteina. Ovo je uravnoteženo hranjenje s brežuljaka.

Pogledajte videozapis: The Great Gildersleeve: A Job Contact / The New Water Commissioner / Election Day Bet (Ožujak 2020).