Kako izgubiti težinu bebe: ciljanje želuca

Većina žena ne zna kako izgubiti težinu djeteta nakon što se njihova malena rodi. Rođenje i dojenje pomoći će vam da izbacite većinu kilograma koje ste imali tijekom trudnoće. Međutim, posljednjih nekoliko kilograma imaju tendenciju da se zadržavaju i obično se nakupljaju u vašem trbušnom području. Iako je vaš želudac je rastegnut na max, jednostavan plan prehrane i vježbe mogu pomoći da ton i vratiti se na svoju težinu prije trudnoće.

Jedite hranjivu bogatu dijetu

Zdrava prehrana ključni je sastojak bilo kojeg uspješnog programa mršavljenja. Jedite hranu bogatu bjelančevinama. Protein će vašem tijelu dati gorivo koje vam treba i pomoći vam u izgradnji i održavanju mišićne mase. To će vam pomoći ubrzati metabolizam i pomoći vam da brže izgubite težinu. Hrana kao što su riba, piletina, jogurt i maslac od kikirikija su dobri izvori proteina.

Hrana bogata vlaknima je izvrsna za gubitak težine. Vlakna vam ispunjavaju i pomažu vam da se osjećate puno prije. Također pomaže da masti brže prolaze kroz probavni sustav, tako da tijelo manje apsorbira. Cijela zrna, voće, povrće i smeđa riža su visoko u vlaknima.

Janje svaka četiri sata i piti puno vode će vam pomoći zadržati svoj metabolizam i dati vam energiju koja vam je potrebna za rad od tih posljednjih nekoliko kilograma.

Nabavite svoju brzinu otkucaja srca

Postoji uobičajena zabluda da su drobiti jedina vježba koju trebate dobiti ravni kormilar. Dok crunches ne pomažu ton tumor, oni moraju biti učinjeno u kombinaciji s visokim intenzitetom kardiovaskularne aktivnosti. Kardio trening pomoći će vam da zapaljete kalorije potrebne za izgubiti težinu.

Da biste postigli značajan utjecaj, planirate vježbanje najmanje 5 puta tjedno najmanje 45 minuta. Aerobik, plivanje, trčanje i skakanje konopa su sve kardio aktivnosti koje spaljuju značajnu količinu kalorija. Učinite razne ove aktivnosti kako biste svoje tjedne treninge održali zanimljivima. Dodajte trening snage u svoju rutinu kako biste lakše prolijevali više kilograma.

Ciljanje Abs

Želuca je problematično područje za većinu ljudi koji pokušavaju izgubiti težinu. Međutim, nove mame imaju još teže vrijeme dobivanje njihovih labavih trbuha izgleda mršav i trim. Izvođenje raznih ab vježbi kao dio vaše rutinske vježbe može vam pomoći da tonirate mišiće trbuha i vratite trbuščić natrag u stanje prije trudnoće. Ključ je raditi na različitim područjima trbuha. Vidjet ćete više dramatičnih rezultata ako vježbate gornji kormilar, donji kormilar i oblique zasebno.

Standardni drobiti usredotočiti se na gornji kormilar. Obrnuti crunches rade donji trbušni mišići i kosi crunches pomoći tonu ljubavi ručke. Vježba bicikla je velika aktivnost koja se bavi svim dijelovima mišića. Pokušajte s 3 seta od 15 ponavljanja svake od ovih vježbi za potpuni trening ab.

Moguće je vratiti stan trbušne mišiće nakon trudnoće. Trebate samo pravu prehranu i pravu vježbu, a ne možete se bojati slomiti znoj.

Gledaj video: Calling All Cars: Ice House Murder / John Doe Number 71 / The Turk Burglars (Ožujak 2020).