Uzmi svoj stil terena na ulicu

Vaša odjeća za treniranje više utječe na vašu kondiciju nego što mislite. Moglo bi zvučati plitko, ali mnogi kažu da imanje slatke nove odjeće koja će se nositi u teretanu zapravo će ih motivirati da češće i više ostanu duže. Čuo sam čak i da klijenti kažu da su preskočili vježbe, jer dovođenje dodatne odjeće i mijenjanje nakon treninga samo čini cijelo iskušenje ne vrijedi. Dobar pokušaj, ali taj isprika ne leta, pogotovo zato što postoji tonska odjeća koja proizvode slatka i funkcionalna odjeća za fitness koja se bez problema može prijelaz iz vašeg rada na vaš užurbani život.
Pametna cover-upova
Pokrivače se lako bacaju iznad sportske grudnjake prije i poslije znojne sesije yoga Bikrama. Preskočite svoju staru školsku kapu i pokažite svoju usku središnju točku s laganim i povjetarskim vrhovima, kao što je Gaiam's Twist Front Top, savršeno ako se upoznate s djevojkama nakon tečaja joge za ručak. Ili, za povremeni izbor, Gaiamov Studio Top lako se skliznuti i zatim izvoditi poslove. Klasični i elegantni topli vrh, kao što je Gaiam's Blousant Top, može biti trendi pokrivač nad yoga kaprisom i jednostavno dvostruko kao posao ili haljina košulja kada je uparen s crnim skinnies.
Zumba Ljubitelji
Zumba je izvrstan trening na latinskom plesu karakterizira njegova glasna glazba i još jača odjeća. Zumba nudi svoju odjeću, koja se obično sastoji od neonskih slojeva na vrhu i labavog, napetog dizajna kaprisa kako bi se omogućilo maksimalno kretanje, ali većina bi dvaput razmislila o nošenju Zumba getupa u javnost. Ako volite tresti novac izrađivač u Zumba, ali želite nešto što nećete biti neugodno biti uhvaćeni izvan klase, pogledajte negdje drugdje za slične dizajne. Budite prisutni Kona hlače malo su neprimjetnija, ali jednako funkcionalna, a dostupni su u širokom rasponu boja pa se i dalje možete istaknuti u gomili.
Trčanje sa slojem
Vježba za odjeću ne znači samo da ima nešto za nošenje dok se više znoje. Sada, slatka vrhovi postaju sjajan način da podijelite svoju ljubav prema vašem omiljenom treningu s drugima. Jeste li umoran trkač? Slojevi su najbolji prijatelj trkača. Svjetlosni slojevi će vas zaštititi od sunca na vašem trčanju bez pregrijavanja. Ako ste trkač i želite da svi to znaju, Whooha I Run ... Burnout Tee je sjajan način da zaštitite kožu dok udarate pločnikom i potičete druge da učine isto.
Yoga hlače: dvije riječi koje će učiniti muškarce i žene sliniti. Uvijek udoban i obično nošen izvan vježbanja, a tijekom noći, joga hlače su ključna građa u odjeljku svake djevojke. Odmaknite se od osnovne crne s živopisno obojanim joga hlače, poput meSHEEKY Trixie pant. Dostupne u sedam sjajnih boja, Trixie hlače savršen su način za dodavanje pop boja u ormar dok radite, dok obavljate poslove i dok imate popodne djevojke.
Girlie djevojka? Preskočite hlače sve zajedno i idite na suknju. Na tržištu postoje mnoge trkaće suknje s ugrađenim kratkim hlačama, ali ako tražite pravu plavu suknju koju možete nositi bilo kada, probajte meSheekyjev Odette suknju. Sladak suknja za bilo koje vrijeme i dostupan u širokom rasponu boja, Odette se može nositi preko vježbanja capris za dodatnu pokrivenost tijekom treninga, a zatim kao slatka dna nakon toga na kavu.
I, naravno, sportski grudnjak
Moj ormar je obično prilično neutralan, ali kada je u pitanju sportske reklame, moja filozofija je "svjetlije, bolje". Sportski grudnjaci nisu poznati po tome što vam najviše laskaju, ali novi oblici i dizajni čine ih više od dodataka nego odjeće. Nosite svijetlo i privlačan sportski grudnjak pod labavim spremnikom s joga hlačama za divan trening odijelo, a zatim bacanje na traperice ili kratke hlače za slatka i casual outfit možete uzeti na ulicama. BodyRockova Sophie grudnjak ne samo da se lijepo uklapa, već je savršeni odjevni predmet s prilično ružičastim cvjetnim uzorkom, zlatnim zatvaračem i dodatnim Kristalima Swarovsky za neke bling.
Kupnja svestranog alata za vježbanje je investicija koja će vam uštedjeti novac jer ne morate održavati dva odvojena ormara za fitness i ne-fitness. Čarapa na nekoliko ključnih, svestranih komada i nitko neće primijetiti da nosiš teretanu odjeću, ali će samo primijetiti vaš strašan modni osjećaj.

Gledaj video: How to Slav your car - How to be slav (Veljača 2020).