Znakovi koji iziđu iz ljubavi prema svom partneru

Iako je možda bilo neko vrijeme kad ste bili duboko zaljubljeni u partnera, stvarnost je da ponekad ove intenzivne osjećaje radosti i blaženstva ne traju uvijek. I dok se zaista brinete o svom partneru i želite najbolje za njega ili on, važno je biti u stanju prepoznati šest jasnih znakova da ste zapravo izlazili iz ljubavi prema toj osobi. Naravno, posljednja stvar koju ikada želiš učiniti je povrijediti tu osobu ili slomiti svoje srce, ali je neophodno da slušate i svoje srce.

1. Ne veselite se trošenju vremena zajedno.

Jedan od jasnih znakova da pada iz ljubavi prema svom partneru jest da nisi toliko zainteresiran za druženje s njim ili njom, imajući samo jedno vrijeme zajedno ili biti bliski i intimni jedni s drugima. Zapravo, iako je možda bilo neko vrijeme kada se sve što želiš činiti jest biti zajedno i družiti se, ta želja da bude nerazdvojna čini se da je malo i daleko između. Jednom riječju, ako je potrebno da budete sa svojim partnerom neumoljiva i neugodna misao, vaša će sljedeća pomisao biti da izlazite iz ljubavi prema toj osobi.

2. Niste otvoreni kod svog partnera.

Još jedan znak prepoznavanja da izlazite iz ljubavi prema svom partneru jest to što više nemate potrebu, energiju ili želju da se otvorite njemu ili njoj. I dok ste možda jednom bili sasvim izravni, pošten i više nego voljni podijeliti svoje unutarnje najviše osjećaje i emocije s njim ili nju, odjednom nećete zanima čak ni razgovarati sa svojim partnerom što je u vašem umu.

A kad više ne želite biti s njim otvoreni, to je jasan pokazatelj da se ljubavno poglavlje vašeg odnosa sada približava.

3. Tražite mogućnosti da budete bez vašeg partnera.

Ako se pitate može li vam pasti iz ljubavi sa svojim partnerom, drugi znak je da biste radije provodili vrijeme sami ili drugima s obzirom na trošenje vremena sa svojim partnerom.

Zapravo, možda ćete se naći na putu da planirate večeri sa svojom grupom prijatelja, gledajući filmove sami, samo da biste se udaljili ili čak i odlazili daleko od kuće kako biste izbjegli potrebe da budete sa svojim partnerom trenutak dulje što morate. Drugim riječima, kada pokušavate pronaći različite načine da se bez njega ili njega, jasno je da su vaši osjećaji za tu osobu sada bez ljubavi.

4. Izabirete tišinu zbog neslaganja s partnerom.

Dodatni pokazatelj da izlazite iz ljubavi sa svojim partnerom je to što više ne govorite kada se ne slažete s njim. I dok se čini iznenađujućim da je nedostatak sukoba znak znaka slabljenja osjećaja, vi svibanj odlučiti ostati u tišini kada više ne volite svog partnera, jer osjećate da se više ne vrijedi boriti. A kad odlučite izbjeći argumente, a ne riješiti problem i raditi zajedno kroz pitanja kao par, očito je da izlazite iz ljubavi.

5. Osjećate se beznadno o svojoj budućnosti zajedno.

Ako se pitate ako padneš iz ljubavi prema partneru, dodatni znak jednostavno se temelji na tome kako se osjećaš o svojoj budućnosti kao par. Zapravo, ako se osjećate nesretnim, nesoptimističnim i neugodno s mislima o tome da ste s tom osobom na dugi rok, kratak odgovor je da izlazite iz ljubavi s njim ili njom.

Jednom riječju, ako vaša budućnost izgleda dosadno i prigušeno, vaše se ljubavne osjećaje gori.

6. Čeznuli ste za nekim i / ili nečim drugim.

Dodatni znak da izlazite iz ljubavi prema partneru jest da često razmišljate o nekome i / ili drugom. Zapravo, možda ćete čeznete za idejom drugog partnera koji još ne postoji u vašem životu. A kad znate u svom srcu da želite biti s nekim drugim i / ili želite nešto više u drugu, a možda i iz odnosa, jasno je da ljubav koju ste imali za vašeg trenutnog partnera više nije tamo.

Gledaj video: Priča o receptorima-NAJBOLJI VIDEO :) (Ožujak 2020).