Ako je brak putovanje, tko ima kartu?

Brak je tema o kojoj ljudi imaju jake osjećaje i misli. Svaki par ima svoju kartu. Brak utječe na sve nas. Ima ogroman utjecaj na snagu obitelji i konačno na društvo. Brak je u vijestima mnogo. Uvijek postoje članci o proslavi 50-godišnjice, nadolazećim obljetnicama, razvodima poznatih osoba i skandaloznim brakovima. Današnji časopisi pune su testova, upitnika, savjeta i savjeta o tome kako napraviti brak.

Ipak, gdje su dobre vijesti o dugoročnim obvezama, sretni parovi i priče o uzbuđenju putovanja ovom čudesnom putu povjerenja i otkrića zvanom brak?

Naš je cilj pružiti mjesto za sve koji su zainteresirani za vjenčanje i usporediti karte. Iznenađujuće brak je već dugo. Ustanova braka osnovana je ne samo za pojedince koji se žene, nego i za njihovo društvo i za njihovu buduću djecu. Zbog visokih stopa razvoda i zakonitosti homoseksualnih brakova vjenčanje je također političko pitanje. Zajednice, države, zemlje i religije donose zakone koji zahtijevaju veću pripremu braka prije izdavanja dozvole za brak. Druga društvena i kulturna pitanja danas utječu na brakove. Neke dodatne kontroverzne teme uključuju uređene brakove, tinejdžere koji se žene, rođaci koji žele vjenčati, interracial i interfaith brakovi i suživot.

Nadamo se da će vam ova web stranica pomoći na vašem putovanju i da ćete shvatiti da niste sami na putovanju. Kada problemi poput obiteljskog nasilja, nevjere, financijskih poteškoća i seksualne pogrešne komunikacije dovedu do razočaranja, niste sami. Kada se zabavljate, smijete jedni s drugima i romantični, niste sami.

Kroz sve faze braka niste sami.

Ne postoji samo jedna karta. Svi mi imamo karte. Dok par putuje zajedno u braku, mnogi će pogriješiti, ili se izgubiti, ili se nađemo na neplaniranom zaobilaznom putu, a ne na našoj karti. Dijeljenje karte s kartama drugih je jedan od načina da se vratite na pravu rutu.

Ovdje ćete naći mudrost onih koji su išli pred nama - dobro, loše i ružno brak.

Ovdje ćete naći mudrost onih koji hodaju s vama.

Ovdje ćete naći nadu onima koji tek počinju brakovno putovanje.

Pa ... tko ima kartu? Svi radimo. To je kolektivna karta koja je prava.

Gledaj video: Što nam govori o nama? - Ana Bučević (Travanj 2020).