4 načina kako vas alkohol može ubiti bez da ga pijete

Pijenje alkohola je dobar način da se popustite, ali svi znaju opasnosti da imaju previše. Posljedice pretjerivanja s alkoholom mogu se kretati od malih neugodnosti sljedećeg dana mamurne do vrlo stvarne prijetnje smrti. I, kad konzumiraš alkohol na način koji je teško suditi koliko ti stvarno uzimaš u svoje tijelo - pa, to je recept za katastrofu.

Alkohol koji isparava

Glupo, glupo, glupo. Ne treba mnogo toga reći o konzumiranju alkohola tako što ga isparava. Osim mogućnosti trovanja pluća i oštećenja grla, također riskirate dobivanje trovanja alkoholom. Osim toga, brže oslobađanje mozgu može uzrokovati nabiranje, stvarajući potencijalno životne uvjete. Konačni kicker: jer nema tekućine za odbacivanje kao kad ste previše pili, ne postoji ništa što zaista možete učiniti ako vam se previše uzima. Glupo.

Očaravajuća vodka

Za mnoge ljude, pucao je votke dovoljno da ih potresu. Međutim, samo pomisao na "eyeballing" votku dovoljna je da se bilo tko osjeća bolestan, bilo da sudjeluje ili ne. To je upravo ono što zvuči, a dok biste trebali biti prilično posvećeni da se ubijete, to je još uvijek prilično vjerojatno da ćete trajno oštetiti oči dok to radite.

Pijenje alkohola

Ne, ovdje ne miješamo metafora - ljudi su zapravo otkinuli alkohol, a ne nekakav alkoholni prah (iako to zasigurno postoji). Govorimo ravno tekući vodka na nos. Da li vam netko mora reći opasnosti ove duboko glupane aktivnosti? Osim dobivanja trovanja alkoholom, također bi se moglo ugroziti dobivanjem tekućine u plućima, što je smrtonosno.

Jesti alkoholna pića

Pitajte bilo kojeg studenta, a oni će vam reći da jedenje alkoholnih infekcija, poput Jell-o metaka i alkoholnih gumenih medvjeda, odličan je način da se napije bez stvarno pijenja. Svojim slatkim okusima i naizgled bezazlenim pojavama, ove poslastice mogu biti i ulaznica za trovanja alkoholom, posebno u kombinaciji s tradicionalnim pićima.

Pronalaženje novih načina konzumiranja alkohola može se činiti poput zabavne novosti, ali kao što možete vidjeti, vjerojatno ste bolje od zabave nešto tradicionalno. Jednostavno rečeno, otvorite pivo ili umjesto toga napravite koktel. I, kao i uvijek, pijte odgovorno!


Gledaj video: Lidija Bacic Lille - VISKI (official video 2014) (Veljača 2020).