Vježba bicikli: razlika između klase spina i redovitog korištenja terena

Vježba bicikli su popularni dijelovi fitness opreme koji se nalaze u većini teretana i vježbanje objekata. Ti stacionarni bicikli pružaju sve prednosti biciklizma na otvorenom; dobivate izvrsno kardiovaskularno vježbanje koje povećava brzinu otkucaja vašeg srca i metabolizam. Dok se prodaje na jednom od tih bicikala, vaše tijelo učinkovito gori kalorije na način koji je lako na zglobovima.

Postoje dva načina vježbanja na biciklizmu dok se nalazite u teretani. Možete se ukrcati na dostupni bicikl i slijediti jedan od programiranih strojeva ili se možete upisati u klasu predenja i slijediti upute instruktora. Iako su obje ove metode izvrsne za vaše zdravlje i doprinose gubitku težine, klasa spina može vam pružiti više prednosti.

Spin klase

Spin klase vode stručni instruktori koji su odlučni dati vam izazovnu vježbu i osigurati da ste u pravilnom obliku u svakom trenutku. Bicikli koji se koriste u centrima spiniranja su specijalizirani kako bi vam pružili realan i intenzivan biciklistički doživljaj. Klasa uvijek počinje s vježbanjem od 5 do 10 minuta, u kojem ćete svoje tijelo predstaviti pokretu bicikla i ispružiti gornju polovicu tijela. Nakon toga, počinje intenzitet, a instruktor će vas odvesti na divlju vožnju koja se sastoji od promjena brzina i rutine. Na biciklu se nalazi gumb koji će vam omogućiti povećanje ili smanjenje otpora, ovisno o trenutnom tečaju i smjeru instruktora. Tijekom teških uspona, otpor će se naginjati, a kada se sprints okrenu, ona će biti smanjena, tako da možete premjestiti noge brže. Klasa će završiti s hladnim niskim intenzitetom i završnom sjednicom istezanja.

Klasa obično traje sat vremena, a vi ćete izgorjeti oko 500-700 kalorija. Ako radite posebno teško, imate još više potencijala za snimanje. Tijekom ovih klasa, u pozadini se odvija glazba visoke energije kako bi vas motivirali i dodali entuzijazam u razred.

Redovito korištenje terena

Ako sami koristite teretanu, započinjete s unosom težine u stroj i odabirom svog programa i razine. Programi se kreću od planina do treninga u intervalima. Također imate mogućnost ručnog upravljanja vlastitim vježbanjem. U bilo kojem trenutku tijekom vježbanja možete promijeniti razinu i povećati otpor. Količina kalorija koje ste snimili ovisit će o tome kako se teško gurati. Ako se zadržite u izazovnom ritmu i pronađete znojenje tijekom vježbanja, izgorjet ćete oko 300 kalorija u 30 minuta.

Razlika

Dok se oba treninga odvijaju na stacionarnom biciklu, oni sadrže nekoliko razlika. Najprije, bicikli koji se koriste u klasama za predenje pokazali su se izazovnijima od bicikala dostupnih za redovnu upotrebu teretane. Još jedna stvar koja učvršćuje klasu za tjeranje je instruktor. Tijekom ovih sesija pratite profesionalni voditelj, pa stoga možete biti sigurni da dobivate izazovnu vježbu.

Ponekad kada radite u vlastitom ritmu, možete postati žrtvom lijenosti ili dosade. Vi svibanj ne gurati kao tvrdo kao možete, ili mogu postati omesti od strane televizije, časopisa ili razgovor s prijateljem. Organizirana klasa može vas prisiliti da se disciplina, a vi ćete imati podršku drugih oko vas dodatno gorivo vašu motivaciju.

Gledaj video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Veljača 2020).