4 načina spaljivanja 1.000 kalorija u jednom pokretu

Ako želiš izgubiti masnoće, znaš jako dobro da je sve u pitanju kalorija i kalorija. Ako ne gorite više kalorija nego što konzumirate, ta se masnoća jednostavno neće izvući.

Većina ljudi, kad su udario u teretanu, spali oko 200 ili možda 300 kalorija. Da biste doista pojačali svoje rezultate, morate snimiti više. Možda mislite da je gorenje 1000 kalorija u jednom potezu potpuno nerealno i nije dostupno. Ali, bio bi iznenađen. To se može dogoditi ako se na to ponesite.

Evo četiri načina na koje možete dobiti ovu razinu kalorija.

Vlak za maraton

Ako ste trkač u srcu, zašto se ne prijaviti za jedan? To će biti iskustvo koje mijenja život, a vi ćete gorjeti kalorije poput nikada prije. Nije abnormalno vidjeti maratonce koji gori gore od 800-1000 kalorija po dugoj vožnji, osobito tijekom posljednjih dijelova treninga maratona.

Samo nemojte zaboraviti uložiti u dobar tenisice i mnoštvo masaža. Trebat će ti ih!

Pokušajte Triatlon teretana

Nije li se zaista prijavio za utrku? Ili možda pomisao na trčanje više od sat vremena ravno dovodi do suza.

Nema problema. Razmislite o izradi vlastitog mini tornja triatlona. Većina dvorana opremljena je biciklom, trakom i eliptičnim. Tako se nadamo svakoj od njih i radimo 30-45 minuta, ovisno o tome koliko teško radite. Nije sve tako teško postići stopu opeklina od 100 kalorija po minuti na ovim strojevima, tako da bi vam to moglo spaliti 900-1,300 kalorija.

Spakirajte neke dobre glazbe kako biste ih slušali, a vi ćete biti sve postavljeni.

Idi rollerblading

Rollerblading je još jedna izvrsna aktivnost koja vam može brzo spaljivati ​​kalorije, a da ga i ne shvati. Rollerblading je idealno vježbanje za jačanje cijelog donjeg dijela tijela, što je izvrsno za one koji žele čvrsto podizati noge.

Izigrati da stvarno povećavate kalorijski opekotine dok radite rollerblading je savijanje koljena onoliko koliko možete. To stavlja više stresa na glutes i četvorci, prisiljavajući vas da izgorjeti više kalorija kao i ti ići.

Idite na dugačku rollerblade jedan topli subota popodne. Ako ste već sat i pol, vjerojatno ste pogodili 1000 kalorijsku oznaku.

Potez

Ozbiljno ipak, pomične kuće, stanovi, ili bilo što drugo u kojem živite, fantastičan je način da povećate kalorijske opekline kroz krov. Nositi sve te kutije i namještaj s jednog mjesta na kamion koji se kreće, a zatim na sljedeći mjesto sigurno će izgorjeti najmanje 1000 kalorija. Većina se kreće lako za 5-7 sati, ako ne i više, tako da postoji vrlo dobra šansa da možete izgorjeti najmanje 2000 kalorija do trenutka kada je dan učinio. Pogotovo ako se odlučite raspakirati i smjestiti što je moguće više toga istog dana.

Sada, svatko se ne može realno kretati svaki put kad žele zapaliti 1.000 kalorija, ali sljedeći put kada se taj prijatelj pomakne i sramiš se čak i od pomoći, možda ga poželite ponovno razmisliti. Ako želite baciti neke kalorije i mrziti opremu za kardiološku opremu, jednostavno vam je dao jednostavan način za to.

Stoga imajte na umu i nemojte misliti da je izvan dosega. Ako naporno radite, možete izgorjeti ogromnu količinu kalorija u jednom sjedalu.

Gledaj video: Shoah (1985) part 2 - with subs/ sa prevodom (Veljača 2020).