Jeste li spremni za mršavljenje? Odgovorite ovih 9 pitanja kako biste saznali

Gubitak težine je izazov za većinu nas, no prije nego što napunite naprijed u program mršavljenja, odvojite trenutak i procijenite jeste li zaista spremni započeti put do boljeg zdravlja. Uspješno mršavljenje ovisi o odabiru zdrave hrane i stvaranju vremena za vježbanje svaki dan. Znajući da trebate izvršiti promjene i provoditi ih na dosljednoj osnovi, postoje dvije različite stvari. Evo nekih pitanja koja valja razmotriti.
JESTE LI DOSTUPNE ...
1. OVERHAUL YOUR DIET dodavanjem voća i povrća, cjelovitih žitarica i mliječnih proizvoda s malim udjelom masti za svaki obrok?
2. STRIVE VJEŽBE najmanje 30 minuta dnevno? Važno je izraditi plan koji uključuje vježbu kao dio vašeg dana, poput četkanja zubi. To će vam pomoći da izgubite težinu i zadržite ga.
3. PRONAĐITE MOTIVACIJE za gubitak težine i dobivanje zdravih? Usredotočite se na vaš cilj motivacije. Moglo bi biti da se pripremi za nadolazeći događaj, da se osjećate bolje, poboljšate svoj izgled ili imate više energije.
4. PREDAVAJTE DISTRAKCIJE U SVOJ ŽIVOT? Ako se suočavate s financijskim brigama, bračnim problemima, bolesti ili stresom na poslu, zdrava prehrana može vam pomoći suočiti se s poteškoćama u životu, no možda ćete morati malo smiriti prije nego što počnete svoj program mršavljenja.

5. BITI REALISTIKU S VAŠIM MJESTIMA GUBITAKA?
Gubitak i održavanje zdrave težine je cjeloživotni proces. Najbolje je ciljati jednu do dvije funte tjedno za gubitak težine. Da biste to učinili, morate potrošiti 500-1000 kalorija više nego što svakodnevno konzumirate.
6. ODREĐUJTE BILO KOJE EMOCIONALNO JEDANJE? Dosada, stres, tuga i bijes mogu izazvati emocionalno jelo u bilo koje doba dana. Identificirati bilo kakve emocionalne probleme koji se odnose na prehranu nezdrave hrane i napraviti plan, tako da ste spremni za zdravu promjenu. Držite zdravu hranu za nuždu kako biste uvijek mogli napraviti pametne izbore poput jabuka s bademovim maslom, humusom i povrćem ili grčkim jogurtom i bobicama.
7. PODRŠKA PODUZEĆA? Podrška za gubitak težine ključna je, stoga je važno imati nekoga u vašem kutu koji može ponuditi poticaj. Ako želite zadržati napore za gubitak težine za sebe, a zatim časopis na grapesavi.org, praćenje dnevnog unosa kalorija i vježbe.
8. STE POSITIVNO? Razvijanje pozitivnog stava prema gubitku težine potrebno je ako uspijete. Prihvatite ideju poboljšanja zdravlja, gubljenja težine i načina na koji ćete se osjećati kada manje vagati.

9. SLAVI MALA POGLAVLJE?
Naručivanje pileće salate s roštilja na ručak s preljevom na stranu umjesto hamburgera i prženih krumpirića je razlog za slavlje za dobro obavljen posao.
Ako imate odgovor "da" na sva gore navedena pitanja, tada ste spremni za režim mršavljenja. Vi svibanj želite ići naprijed na svoju vlastitu, stvaranje zdravog plan prehrane i vježbanja ili možda zaposliti profesionalnu pomoć. To je sjajan način da vas obrazujete i naučite što treba učiniti kako biste postigli optimalno zdravlje, wellness i gubitak težine.

Gledaj video: Shoah (1985) part 2 - with subs/ sa prevodom (Veljača 2020).