5 vježbe za proljeće

Razumijevanje kako vaše tijelo reagira na vježbanje je kao kako se osjeća kada pritisnete na papučicu plina u automobilu i dobijete do 55 m / h u srčanom ritmu. Proljeće je ovdje i došlo je vrijeme za podešavanje, osiguravajući da vam tijelo bude spremno za veliki trening koji donosi rezultate.
Evo 5 vježbi koje morate obaviti koje stvarno potiču vaše tijelo da povećaju brzinu metabolizma i smanjuju tjelesnu masnoću:
  1. Korak-Ups - Koristite korak ili platformu koja je visoka oko 4-6 inča. Stajati s stopalima hip-width apart i skočite na korak ili platformu najmanje 15 puta. Ponovite nakon što ste hodali po platformi u potpunom krugu.
  2. Čučnjevi - stajite nogama s razmakom kose i postavite ruke na stranu. Pretvarajte se da postoji stolac iza vas i gotovo sjediti kako bi donijela vaše ruke ispred vas, zadržavajući leđa i trbušne mišiće.
  3. Push-ups - počnite na koljenima ili nogama i stavite ruke širine ramena na korak ili platformu. Udahnite dok spuštate svoje tijelo na korak i izdahnite dok se guraš. Ponovite za 15 ponavljanja.
  4. Tricep Dips - sjednite s leđima na korak i stavite svoje ruke iza vas na korak. Podignite i spustite tijelo pomoću tricepnih mišića kako biste obavili posao, održavajući svoje laktove u skladu s zglobovima. Ponovite 12 puta.
  5. Lunges - stojite s jednom nogom na korak i postavite drugu nogu iza vas, tako da je prednji koljeno iznad pete. Spustite tijelo držeći ramena u skladu s kukovima najmanje 12 puta za svaku nogu. Ponovite na drugoj nozi.
Ključ za dobivanje rezultata s ovim brzim treningom čini sve poteze natrag na leđa bez ikakvog odmora. Učinit će vaš metabolizam, izgorjeti masnoću i pomoći vam da nastavite sagorjevati kalorije i sati nakon treninga. Cilj ovog rada je najmanje dva puta tjedno. U drugim danima, idite za šetnju, uzmite yoga class ili slijedite svoj pas oko dvorišta. Svjetlosna aktivnost je odličan način da svaki pojedini dan uključi neku vrstu vježbe.
Podržite svoje tijelo nutricionistički nakon treninga dobivanjem nekih kvalitetnih bjelančevina bilo u glatkoj boji s proteinima, organskim plodovima i hladnom vodom ili možda miješanom zelenom salatom s piletinom ili ribom. Važno je izbjegavati nisku razinu šećera u krvi, osobito nakon napornog rada, tako da planirate zdravu obrok nakon vježbanja.

Gledaj video: RASPREMANJE ORMARA ZA PROLJEĆE (Veljača 2020).