Članci

Online terapija vam omogućuje da uživate u prednostima terapije iz udobnosti vlastitog doma, ali to stvarno ima isti učinak kao i sjednica u uredu? Pro on-line terapije Prednosti online terapije uključuju pružanje mentalnog zdravlja pristup ljudima u ruralnim ili udaljenim područjima koja inače ne bi imala pristup.

Opširnije

Ako provodite bilo kakvo vrijeme učenja o zdravlju i wellnessu ili tražite načine za destinaciju, vjerojatno ste otkrili da se meditacija često pojavljuje kao rješenje za bilo koji broj oboljenja. Kada ste stalno u pokretu ili se nalazite jedva prilagođavajući se svim vašim uobičajenim aktivnostima, pomisli da ćete rezati više vremena u danu da sjedite i da ne radite ništa ne može se smatrati besmislenim.

Opširnije

Jeste li se ikada zapitali koji vam kukovi grize i uzrokuju svrbež ili bolne udare po cijelom tijelu? Mnogi bugovi ugroženi su bezopasni, ali znaju li vam se malo približiti kada pokušavate spriječiti buduće ugrize, riješiti svoj dom grešaka ili odlučiti hoće li doći do liječnika. 1. Krpelji Žive u blizini šumovitog područja za koje je poznato da imaju krpelje?

Opširnije

Studija The Royal Society for Public Health nazvala je Instagram kao najgore društvene stranice za mentalno zdravlje. Slijedili su i SnapChat. Čini se da izrazito vizualna priroda Instagrama i SnapChata može pridonijeti povećanoj stopi depresije među 14-24-godišnjima koje je slijedila anketa.

Opširnije

Dnevnici zahvalnosti mogu biti novi trend i dolazak, jer oni vam pomažu da dobijete zdravstvene i wellness pogodnosti. Ali biste li trebali odvojiti vrijeme da biste održali zahvalni dnevnik? Pročitajte dalje kako biste saznali je li to pravi potez za vas. Što je dnevnik zahvalnosti? Zahvalnost dnevnik je jednostavno dnevnik ili časopis koji držite redovito napisati stvari za koje ste zahvalni / zahvalni.

Opširnije

Zamijenite "seks" za gotovo bilo što drugo i dobivate svoj odgovor. Previše od svega može biti loše. I to uključuje seks. To ne znači da seks nema svoje perks. Prava količina može se boriti protiv anksioznosti, pojačati raspoloženje, poboljšati zdravlje vašeg srca i čak smanjiti bol, među ostalim pogodnostima. Ako ste u vezi, vaš seksualni život može biti ljepilo koje vas drži zajedno.

Opširnije

Pokušavajući odlučiti hoće li vlasnik kućnog ljubimca ili ne? Pro i kontra postoje pri kupnji krznenih prijatelja, ali možda ćete se iznenaditi saznati neke iznenađujuće zdravstvene prednosti koje su vlasnik kućnog ljubimca. 1. Povećana tjelesna aktivnost Imate li problema s fizičkim aktivnostima? Novi kućni ljubimac može biti upravo ono što vam treba.

Opširnije

Očito kada se govori o vašem zdravlju to je malo širokog spektra i može se nositi sa svime od učinaka na vaše alergije, do utjecaja na vašu kožu. Prema financijskim stranicama WalletHubovih podataka o najgorim gradovima za vašu kožu, koji se provode na najvećim američkim gradovima (s kriterijima koji uključuju stope incidencije melanoma, zdravlje kože i njegu te zagađenje i pušenje), El Paso, Texas, dolazi prvi mjesto ukupno.

Opširnije

Te tri istaknute teorije zavjere su promijenile način na koji razmišljamo o zdravlju. 1. Cjepivo uzrokuje autizam. Teorije zavjere cjepiva bile su gotovo sve dok cjepiva. No navodna veza između cijepljenja i autizma pojavila se prvi put u 1990-im godinama kada je britanski liječnik Andrew Wakefield objavio studiju koja je procijenila slučajeve 12 djece koja su primila cjepivo protiv ospica-zaušnjaka-rublja (MMR).

Opširnije

Ako ste proizvod 80-ih ili 90-ih, šanse su da ste odrasli blaženo nesvjesni Quaaludea. Vaša prva spoznaja da je ovaj lijek uopće postojala uopće može doći od gledanja The Wolf of Wall Streeta Martin Scorsesea. U filmu, lik Leonardo DiCaprioja ide na prilično ludo "lude binge", zastrašujuće gubeći sposobnost da govori, hoda i da, vozi.

Opširnije

Objava da je prva ljudska glava presadnica na horizontu bila ispunjena mnoštvom reakcija. Neki su ga brzo stavili u lažnu kategoriju vijesti, dok drugi željno čekaju ono što smatraju znanstvenim prekretnicama koje se vraćaju u godinama koje dolaze. Drugi se još pitaju o etičkim implikacijama, bez obzira je li postupak uspješan.

Opširnije

Niska masnoća, smanjena natrij i bez trans masnoća su sve hranjive tvrdnje koje možete vidjeti opisati neke od prehrambenih proizvoda koje kupujete. Iako su ove tvrdnje regulirane od strane FDA kako bi se osiguralo da su konzistentne među svim prehrambenim proizvodima, oni ne znače uvijek ono što mislite i često izazivete zabunu među potrošačima.

Opširnije

Dobivanje Lymeove bolesti može biti ozbiljno ako se ne liječi, zbog čega je važna strategija prevencije i traženje ranog liječenja. Što više znate o bolesti Lyme, to je bolje pripremljeno da spriječite (ili se oporavite). Što je Lyme bolest? Lymeova bolest je bakterijska infekcija koja se događa kada dobijete malo zaraženo crno-legged krpelja, također poznat kao jelak krme.

Opširnije

Ljetno vrijeme je ovdje, i sve je teže i teže prisiliti se da ode u teretanu i pritisne treadmill ili podigne težine. Ali to ne znači da morate propustiti vašu vježbu. U stvari, postoji mnogo stvari koje možete učiniti da biste radili sve svoje mišićne skupine, a zatim neke. Jogging, vožnja bicikla, rollerblading i plivanje možda će biti vaša aktivnost za vježbanje cijelog tijela, ali ove manje poznate aktivnosti čine idealne zamjene kada se želite odvojiti od redovite rutine.

Opširnije

Jeste li se ikad zapitali zašto slavne osobe i ostale zvijezde Instagram promoviraju određene proizvode i ako su ti proizvodi doista legitimni? Niste sami, jer često je teško odrediti koji su proizvodi oglašeni putem Instagrama visokokvalitetni - i koji se jednostavno promoviraju za masivnu plaću. Jesu li proizvodi promovirani na Instagram Legit?

Opširnije

Isprobajte ove zdrave, svježe i brze obroke za doručak za brunch sa sobom ili prijateljima. Doručak je uistinu najvažniji obrok dana jer vaš mozak ne može pohraniti glukozu preko noći. Da biste započeli svoj dan, pobrinite se da dobijete dobru ravnotežu hranjivih tvari, ugljikohidrata, bjelančevina i masti.

Opširnije