Auto

Ako u sovjetskim vremenima nismo ni znali o postojanju dječjih auto sjedala, sada se situacija promijenila. To je zbog porasta prosječne brzine - sada gotovo svaka ozbiljna nesreća podrazumijeva smrt djeteta, ako je pričvršćena standardnim sigurnosnim pojasevima. Zato trebate prenositi djecu samo u posebnim stolicama.

Opširnije

Većina suvremenih automobila, čak iu relativno novijoj godini proizvodnje, opremljeni su standardnim kazetnim magnetofonom ili njihovim varijantama s CD diskovima. Međutim, ova metoda pohrane zvuka je zastarjela, glazbene biblioteke pohranjene su digitalno na prijenosni medij. Najbolji i najisplativiji način za reprodukciju zvuka od njih su auto-FM odašiljači (modulatori), kompaktni uređaji s upaljačem za cigarete.

Opširnije

Mnogi ubojiti lovci i zaljubljenici u ribolov pitaju se koji motor za opremanje svojeg broda bolje. Ponekad je nužno prevladati znatnu udaljenost do dragocjenog mjesta, a to je bolje to učiniti uz pomoć pouzdanog motora, bez trošenja snaga i vremena za veslanje na veslima. Brodski motor čiji je cilj odabrati Motori za male uređaje za plivanje proizvode nekoliko svjetskih marki.

Opširnije

Gyroskuter je dobio svoje ime zbog činjenice da je izgrađen u žiroskopskim senzorima. Upotrebljavaju se za samostalno balansiranje, bez njih bi bilo nemoguće održavati podnožje stopala u vodoravnom položaju. Sličan sustav već dugo se provodi u quadrocopterima i radio-kontroliranim helikopterima.

Opširnije

Nedavno je izbor lijevanih diskova pretvoren u strašan brašno. Broj njihovih proizvođača porastao je na nezamislivu mjeru. Neke tvrtke obmanjuju kupce, pružajući im neispravne i niske kvalitete proizvoda. Da ne trošite novac na ništa, pogledajte naš izbor. Istražuje najbolje proizvođače bacača, čiji proizvodi uživaju stabilnu potražnju širom svijeta.

Opširnije

Nisu svi stanovnici ruskog outbacka mogu priuštiti kupnju automobila. A jeftiniji motor je strašan za kupnju, jer vožnja na njemu nije sigurna. Zato popularnost ATV-ova raste. Imaju četiri kotača, tako da ne morate uravnotežiti. I lagana težina omogućuje im da voze na bilo kojem terenu, što je lako ispuniti izvan velikih gradova.

Opširnije

Čini se da su pisci znanstvene fantastike pogriješili, a automobili koji su nam poznati nikada neće naučiti letjeti. A to znači da će im vlasnici morati redovito mijenjati gume. U našoj zemlji ovo je posebno neugodno jer moramo mijenjati gume dva puta godišnje, dok se u toplim zemljama takva periodičnost nije ni čula.

Opširnije

Mnogi vozači nisu oduševljeni pravilima ceste, uspostavljenom na području Rusije. Ljudi ne vole ograničenje brzine, s obzirom da je trenutačni razvoj motora prenizak. A ako u gradu još uvijek možete živjeti s njom, onda ne možete reći o prigradskim cestama. I ne možete prijeći brzinu na njima, jer neočekivano možete voziti pokraj posebne kamere koju instalira DPS, zbog čega ćete biti kažnjeni ili potpuno lišeni svoje vozačke dozvole.

Opširnije

Mnogi vozači su ludi zbog grube glazbe s pretežito niskim frekvencijama. Nažalost, konvencionalna akustika rijetko može donijeti takav zvuk na odgovarajuću razinu. Češće je potrebno kupiti zasebni subwoofer, osobito ako je njegova veza podržana od strane instaliranog radija. Nažalost, sada je lako kupiti subwoofer koji ne zadovoljava moderne zahtjeve.

Opširnije

Mnogi vozači vjeruju da će prisutnost DVR-a zasigurno pomoći dokazati nedostatak sudjelovanja u ovoj ili onoj nevolji na cesti. Ali zaboravljaju da postoje takvi podređeni uređaji koji će zaposleniku DPS-a pokazati takvu sliku, na kojoj neće ništa shvatiti. Ni brojevi automobila, niti strane na stranama, ni drugi važni aspekti prometne nesreće ... U ovom članku nećemo razgovarati o takvim lošim DVR-ovima.

Opširnije

Četke se aktivno koriste tijekom cijele godine. Jaka kiša, mraz po staklu, snijeg, hladnoće, prljavštine, masnoće, alkohol na tekućine za pranje - dobar brisača sve bi trebalo biti neugodno. Vozač uvijek mora biti potpun pregled mogućnosti za instant odgovor na opstrukciju ili opasnosti.

Opširnije

Kretanje po gradu u automobilu može biti u potpunoj tišini, ali rijetki vozač će se svidjeti. Bolje je uključiti omiljenu radijsku stanicu ili upotrijebiti flash pogon s više glazbe. U tu svrhu obično se koristi radio. Mnogi moderni strojevi dolaze s unaprijed instaliranim radijem, ali češće ih kupac mora kupiti odvojeno.

Opširnije

Na tržištu motornih ulja postoji velika konkurencija među domaćim, europskim i sjevernoameričkim proizvođačima. Uvijek možete odabrati ulje prema veličini novčanika i postavkama. Ali među velikim asortimanom izbor nije tako jednostavan. U ovom članku pokušat ćemo vam pružiti najkorisnije informacije i odrediti najboljeg predstavnika u nekoliko kategorija.

Opširnije

Često čujemo o krađi automobila, ali mi uvijek ne razmišljamo o tome. Ali uzalud, jer takva nevolja može očekivati ​​vlasnika vozila u bilo kojem trenutku. Osigurajte vaš osobni automobil od utjecaja stranih napadača odabirom alarma koji vam treba. Auto alarm koji je tvrtka bolja od ALLIGATOR Modeli jednog od najpopularnijih robnih marki MMS poznati su dugo vremena.

Opširnije