Elektronika

Unatoč dominaciji konzola i gaming prijenosnih računala, tržište za gaming stanice još uvijek razvija. S obzirom na razvoj VR-tehnologije u posljednjih nekoliko godina, većina tvrtki okrenuo svoju pozornost na ovom tržišnom segmentu, jer trenutno samo igra sustav jedinice su u mogućnosti pružiti potrebnu učinkovitost za igre u virtualnoj stvarnosti.

Opširnije

Tvrtka Nikon pojavila se u udaljenom 1917. Više od stotinu godina svog postojanja to je proizveo brojne kamere, leće, bljeskove i druge optičke uređaje. Nažalost, sada interes za Nikonove proizvode postupno se smanjuje. Tako se dogodilo da su pametni telefoni počeli zamjenjivati ​​različite uređaje, uključujući kamere.

Opširnije

Da, ponovno, mi, fa ... Čini se da je samo sedam jednostavnih bilješke, međutim, broj glazbenih djela je premašila desetke milijuna. Slična situacija se događa u svijetu slušalice vladaju loptom kao najboljih tvrtki koje nude visoku kvalitetu zvuka na kupca, montaže i materijala, kao i proračun marki, uređaji koji kombiniraju dobar make audio i pristupačne cijene.

Opširnije

Igračka industrija u ovom stoljeću doživljava vrhunac popularnosti. Gotovo svaka tvrtka smatra da je dužna pustiti uređaj koji se odnosi na igru ​​klase. Dakle, čak i među prijenosnim računalima dizajniranim prije svega za "mobilni rad" bilo je igara za igranje. Proizvođači nisu krivi za to, trenutna generacija igrača ne može zamisliti svoje živote bez igranja miša, tipkovnice i slušalica.

Opširnije

U jeftinim fotoaparatima nema vrlo velike matrice. Takvi uređaji neće vam ponuditi optički zum od 21 puta (s vrlo malo izuzetaka). Oni čak nemaju visoku stopu požara - u drugom takvom uređaju ne stvaraju se više od tri ili četiri okvira. I zasigurno ne biste trebali očekivati ​​od jednostavnih kamera za šik video način - rezolucija slike koju su snimili rijetko prelazi 720p.

Opširnije

U središtu bilo kojeg inkjet MFP-a je posebna glava za ispis. Uzima tintu iz patrone ili CISS-a. Također, MFP nužno uključuje skener. On ne samo da digitalizira papirnate dokumente, već odmah kopira. Prije toga, važan atribut MFP-a bio je i faks uređaj. Ali sada čak i velike tvrtke odbijaju takvo sredstvo prijenosa podataka, zbog čega je sve veći broj MFP-ova ograničen samo na pisač, skener i kopirni uređaj.

Opširnije

Svi znaju da velike kineske tvrtke sada pokušavaju uhvatiti tržište pametnih telefona. Na njihovoj proizvodnji i prodaji, oni zarade ogroman novac. Također, neke kineske tvrtke počele su stvarati TV prijemnike. Ali nije svaka osoba čula za kineske prijenosnike. To je zbog činjenice da su prijenosna računala postupno nestaju u prošlosti - zanimljivi su za manje ljudi.

Opširnije

Ako razmišljate o tome, uređaji s kojima danas razmišljamo atipični su. Činjenica je da mnogi vlasnici računala također imaju web kameru ili računalne slušalice. A ti uređaji najčešće imaju dobar mikrofon u svom sastavu. Zato je zasebni gadget potreban samo za osobe s određenom profesijom ili hobi.

Opširnije

Ako svi moderni pametni telefoni izgledaju otprilike isto, onda se o doorphones i video intercoms to ne može se reći. Svi oni imaju potpuno drugačiji izgled. Da, čak i materijali u njihovoj proizvodnji koriste se sasvim drugačije! Interkoma su jednostavnija, postavljena na vratima starog "Hruščeva". I tu su elitni proizvodi koje koriste banke, vlasnici privatnih kuća i sva uspješna poduzeća.

Opširnije

Nestabilnost električnog napona u kućnoj mreži često uzrokuje mnoge probleme: neuspjeh kućanskih aparata, gubitak važnih dokumenata s računala. Napunjena je prijetnjom za sigurnost života kućanstva, ako je riječ o toplinskom bojleru s prisilnom ventilacijom ili nemogućnosti korištenja domaće vode iz vlastitog bunara.

Opširnije

Tehnologije se razvijaju brzo. Mnogi od nas se dobro sjećaju vremena kad je čak i redovito prijenosno računalo izazvalo iznenađenje. Sad, takvi osjećaji ne uzrokuju čak ni prijenosni transformatori. To su još jedan korak u razvoju prijenosnih računala. Zaslon prijenosnog računala može se rotirati za 180 stupnjeva.

Opširnije

Netko je bio nevjerojatno popularan. Svi su htjeli kupiti prijenosno računalo, opremljeno zaslonom, dijagonala koja nije prelazila 11,6 inča. To je objašnjeno činjenicom da su s vrlo širokom funkcionalnošću takva prijenosna računala znatno manja od mnogih prijenosnih uređaja. A ovo je, zauzvrat, olakšalo njihovo nošenje s vama.

Opširnije

Da biste iz električne gitare izvadili bilo koji pristojan zvuk, potreban vam je dobar kombinirani dizajn za svoje frekvencije. Uobičajena akustična Hi-Fi akustika i redoviti pojačalo ne pomažu ovdje - oni nisu stvoreni za to, a vi ih "biljno" brzo. Međutim, uzeti najmoćniji uređaj za dom je također nerazuman - uzeti sažaljenje na susjedima!

Opširnije

Sigurno imate na računalo se nakupila puno slika koje želite staviti u album ili objesiti uokvireni na zidu. Ili možda vaš posao uključuje rad s gotovim fotografijama? U svakom slučaju trebate dobar pisač u boji, pogotovo ako je vrijeme za posjet Foto Salon bolno nedostaje.

Opširnije

Nemoguće je zamisliti moderan apartman bez TV-a. Ovaj uređaj čvrsto je ušao u život osobe i nije odustao od svojih položaja nekoliko desetljeća. Možemo naučiti o vijestima, gledati filmove, kognitivne i zabavne programe uz njegovu pomoć. Zahvaljujući tehničkom napretku, pojavile su se mnoge vrste televizora, a jedan od najpopularnijih proizvoda su LCD zasloni.

Opširnije

Posljednjih godina tehničke revolucije mobilna industrija je pokazala željezni kapacitet pomoću pokazatelja fiksne opreme. Prijenosna računala s igračkama, opremljena grafičkim karticama i procesorima nove generacije, ni na koji način niži od igrališta. Trenutni proces proizvodnje komponenti omogućuje vam da se uklopite u malu šasiju grafičke kartice mobilnog računala, na snazi ​​koja je jednaka onoj koja je instalirana u računalu pune veličine.

Opširnije

Igraće konzole dugo su stekle popularnost. O tome svjedoče brojni muzeji postignuća u gaming sektoru, gdje je veliki broj konzola iz desetaka proizvođača zauzeo stalke izložbenih dvorana. Ovo područje je prilično ozbiljno, čvrsto zauzima svoju nišu na svjetskom tržištu, pa će se i dalje razvijati.

Opširnije

Unatoč dominiranju konzola i prijenosnim igrama na tabletima i smartphone uređajima, računala su i dalje glavni alat za igrače. Samo moćne gaming stanice mogu preraditi "tona" grafike i proizvesti fantastičnu sliku kakvu su ga zamislili programeri. Međutim, kada sami sastavljate stacionarno računalo, prije svega mnogim korisnicima teško je odabrati procesor prikladan za jedinicu sustava.

Opširnije