Sposobnost

Nedostatak pravilnog uređaja za podizanje težine ne smije vas spriječiti da uđete u učinkovitu, redovnu obuku vježbanja snage. Čak i ako niste spremni uložiti u kvalitetan set barbella ili otpornih strojeva, još uvijek postoje načini za izgradnju mišića i tonova, pomoću elemenata koji se nalaze u gotovo svakoj kući. Usredotočite se na integraciju elemenata koji pružaju otpor u obliku težine, napetosti ili povlačenja te ih koristite u istim vježbama koje biste radili s više profinjenom opremom il

Opširnije

Stojate li stalno ispred zrcala i gledate na svoje percipirane nesavršenosti? Možda ste opsjednuti brojevima na ljestvici? Ako ste odgovorili "da", niste sami. Mnogi ljudi nemaju zdrav odnos sa svojim tijelom, a odlazak na mjesto gdje prihvaćate svoje tijelo (kao što jest) i naučiti ga voljeti, je uzbrdo putovanje.

Opširnije

Ako se pokušavate uklopiti, gubitak težine nije ono za što stvarno želite. Ne, ono što želiš je gori! Razlog zbog kojeg ste prekomjerna tjelesna težina je zbog višak tjelesne masti. Riješite se tjelesne masnoće, a sve što ostane je mršavih tijela, mišića. Tada ste dobro uklopljeni i zdravi, a vidite tip tijela na kojem radite.

Opširnije

Nemojte li ga samo mrziti kad prestanete vidjeti rezultate za sve svoje napore? Svatko doseže teretanu u nekom trenutku na putu. Prestanete gubiti težinu ili stavljati mišiće, a vi samo ostati točno isto. To je obeshrabrujuće i to je gubljenje vremena. Pa kako možete probiti svoju plato visinu?

Opširnije

Već znate da će vas vježbanje učiniti sretnijim, zdravije i pomoći vam da dulje živite. Naravno da to zvuči sjajno, a vi ste mislili na vježbanje više, ali još uvijek ne radite ništa o tome. Zapeli ste razmišljati o vježbanju. Najbolje što možete učiniti je prestati razmišljati i početi raditi.

Opširnije

Peć paluba je vrsta težine stroj koji je značilo da vježba vaše prsni mišiće. Sjedeći strojevi, pec palube također dolaze s prilagodljiva količina težine pričvršćena na njih. Dio palube peći na kojemu odmarate ruke obično se može podesiti ili dolje ili gore, tako da možete povećati mogućnost vježbanja vaših prsnih mišića kada stavite ruke na drugu stranu.

Opširnije

Borba protiv pretilosti bi trebala biti važna briga za vas, pogotovo jer više od polovice američke populacije danas smatra prekomjernom težinom ili pretilošću. Čimbenici poput genetike i okoliša mogu pridonijeti pretilosti, ali nema sumnje da vaš način života ima veliku ulogu. Ako ste u zadnje vrijeme zarađivali pounds, onda su šanse da vaš način života može uzrokovati vašu težinu.

Opširnije

Tuna riba općenito se smatra zdravom hranom bogatom omega-3 masnim kiselinama. Dok tuna sadrži ove esencijalne masti, istina je da je također puna opasnih kontaminanata zbog onečišćenja industrijalizacije. Posebno se živa nalazi na različitim razinama u gotovo svim plodovima mora.

Opširnije

U vašoj kuhinji mogu postojati opasnosti koje nikada niste ni shvatili, a to se svodi na vrstu posuđa koje koristite. Postoje određene vrste posuđa koje bi mogle izdavati kemikalije u hranu, a važno je znati što jesu. Kada je riječ o loncima i posudama, možda mislite da nema smisla trošiti puno novaca na njih, nakon svega, ako oni rade posao koji je namijenjen, onda koja je točka plaćanja više, zar ne?

Opširnije

"Kako se mogu osloboditi leđa?" To je uobičajeno pitanje osobnim trenerima, jer loj voli pronaći put do stražnjeg dijela vaših ruku. U kombinaciji s kardioaktivnošću i zdrave prehrane, Tricep Dip vam može pomoći u vašem zadatku da se bori protiv nogu. Korak po korak: 1. Započnite sjedeći položaj s nogama ispred vas i vašim potpeticama dodirujući pod.

Opširnije

Izrada je izvrstan način za ublažavanje anksioznosti i stresa koji svatko osjeća s vremena na vrijeme. Umjesto da spustite galon sladoleda, ili pijte svoje probleme, odvezite se u teretanu kako biste se očistili. Ako imate prijatelja koji je dobar slušatelj, zamolite ga da dođe s vama kako biste mogli razgovarati dok vježbate.

Opširnije

Chia sjemenke obično su poznate za klijanje kako bi pružile "kosu" ili "krzno" na zdjelice Chia Pets. Međutim, ovo sitno sjeme iz biljke biljke Salvia Hispanica je zapravo Superfood s mnogim zdravstvenim prednostima. 1. Poboljšati kolesterol u serumu i zdravlje srca Chia sjemenke su visoke u omega-3 masnim kiselinama i ALA, kao i vlakna, aminokiseline, antioksidansi, minerali i ostali nutrijenti.

Opširnije

Ako postoji jedna stvar koja odvaja novinare od terena, to je njihov izbor opreme za vježbanje. Većina stručnjaka troši svoje vrijeme teško udaranje slobodnih utega, a noobovi troše svoje vrijeme strojevima. Međutim, postoji nekoliko strojeva koji bi čak i stručnjaci trebali probati ako žele maksimalno povećati svoje vježbanje.

Opširnije

Jedan vrući trend koji ste primijetili da se događa u fitness industriji je trening kettlebell. Kettlebell trening je neznatno drukčiji od redovitog treninga tegljača ili dvoručnog treninga, ali još uvijek koristi mnoga istovjetna svojstva za poboljšanje mišićne snage, veličine mišića i gubitka masti.

Opširnije

Probudite li znojenje usred noći nakon čudnog sanja? Većina od nas je doživjela san koji želimo da nikad nismo imali, a može imati trajne učinke tijekom dana, ali što bi moglo biti uzrok tih snova i postoji li način da ih zaustavimo? Svatko sanja kada spavaju, čak i ako ih se ne sjećate, ali najozbiljniji snovi obično se javljaju tijekom spavanja REM (brzog pokreta očiju), kada je mozak najaktivniji.

Opširnije

Još uvijek tražite savršeni božićni dar za ljubitelje kondicije u vašem životu? Zatim nemojte kupovati niti jednu stavku na ovom popisu! 1. Neck Genie Neck Line Slimmer Opis proizvoda kaže: "Neck Genie radi za vašu dekoltea što vježba radi za svoje tijelo." U stvarnosti, tjelovježba se odnosi na vašu dekoltea koja vježba za vaše tijelo.

Opširnije

Vani je hladno. Vi i vaša obitelj provodite više vremena u zatvorenom prostoru i manje je vjerojatno da ćete biti fizički aktivni. Želite li ih ponovno pokrenuti? Imaginacija je u redu u ovo doba godine! Kao učitelj, neprestano koristim svoju maštu da potaknem svoje učenike da uživaju u tjelesnom odgoju. Dolaskom novih ideja ne samo da me čuvaju svježe, već i za studente, jer nikada ne znaju što očekivati.

Opširnije

Povećanje težine može biti zastrašujući koncept kada prvi put krenete, ali postoje neke vježbe treninga snage za početnike koje vam mogu predstaviti ovaj aspekt rada s povjerenjem. Trenutne preporuke navode da trening snage treba biti uključen barem dva puta tjedno uz kardiovaskularne vježbe.

Opširnije

Nakon što ste završili sa treninzima za vježbanje, udarajući treadmill, stacionarni bicikl ili eliptični stroj za neke kardio je način da završite svoje vježbanje u stilu. Uostalom, završavate li vježbanje s kardioom, pomažete sagorjeti masnoće! Ali umjesto hodanja, trčanja ili vožnje biciklom, započnite vježbu!

Opširnije

Starbucks je nedavno predstavio svoje izborne izbornike Petites Menu, uključujući rođendanske torte Pops, Mini Cupcakes od mrkve, sitne slatke kvadrate, mini kolačiće od kikirikija, crvene baršunice Whoopie Pie, kolačići od rocky ceste, slane karmelski slatki kvadratići i Tiramisu kolač Pops. S nutritivnog stajališta to su i dalje opasnosti - pun bijele bijelog brašna, bijelog šećera, nestabilnih ulja, konzervansa, dodataka i boja.

Opširnije