Sposobnost

Nikada nije loše doba godine za dobivanje nove fitness opreme, ali ovo je doba godine posebno dobro vrijeme za pokazivanje entuzijasta za fitness na vašem popisu za koju se doista brinete. Mi smo zaokružili najveće stvari bilo koji fitness buff će biti sretan vidjeti Santa donijeti. 1. Manduka The Seeker Yoga Mat Bag Najunacionalnija i savršeno dizajnirana yoga torbica oko, Manduka's The Seeker Bag (96 dolara) je kao ništa što vaš yogi nikad prije nije vidio.

Opširnije

Ako želite dobiti tanke ruke, obično ste bolesni i umorni od izgleda vaših ruku. Lijep oružja također idu rame uz rame s tankim rukama, a ne možete imati jedan bez drugog. Važno je, međutim, napomenuti, prije nego što počnete čak i da ne možete smanjiti svoju potragu da biste dobili tanke ruke. To znači da jednostavno ne možete čarobno spaliti masnoće samo s vaših ruku.

Opširnije

Upravo ste donijeli dom novom djetetu i osjećate uzbuđenje i radost zbog ovog novog dodatka svojoj obitelji. Ubrzo nakon toga, ne možete poreći plavo raspoloženje koje osjećate. Čini se da vam ništa više nećete podići, a možda čak i vi možete plakati po duljini vremena. Što se događa? Može li se postpartumna depresija?

Opširnije

Apsolutno volim blagdana: ukrase, snijeg, vruću čokoladu, stabla sa svjetlima. Čini se da su svi u velikom raspoloženju. Sve o praznicima osmjehne me, pogotovo glazba. Ako bi to bilo društveno prihvatljivo, počet ću 1. listopada početi slušati glazbu za odmor. Jedna stvar koju volim raditi za vrijeme blagdana jest raditi.

Opširnije

Sjajan je način za brzinu treninga snage pokretanjem stepenica. Možda mislite da ne dobivate dovoljno vremena da se jednostavno trčete na ravnom terenu i želite povećati svoje vrijeme. Kako biste povećali svoje vrijeme, morate misliti na trening s utezima. Ako možete trenirati svoje mišiće kako biste bili u vrhunskom stanju, a brzina će se uvelike povećati.

Opširnije

Prošle godine vrhunske virtualne stvarnosti (VR) slušalice - uključujući Oculus Rift i HTC Vive - konačno su ga pretvorile u ruke potrošača. Iako se industrija uglavnom usredotočila na igre i zabavne programe, nekoliko je startnih tvrtki odlučilo otići na fitnes put. Zašto ne? Dolazak u teretanu je dosadno dosadno.

Opširnije

Kako poboljšati fleksibilnost je pitanje na koje bi se programi obuke trebali baviti. Fleksibilnost je poboljšana snagom mišića i izdržljivosti, što čini ove važne zabrinutosti za program osposobljavanja. Fleksibilnost se odnosi na raspon pokreta koji vaše tijelo izvodi. Imajući mišiće koji su fleksibilni pomaže spriječiti ozljede i bol nakon fizičkog napora.

Opširnije

Mnogi od vas vjerojatno bi mi mogli reći što se pripremate za večeru u narednim noćima. Čak možete planirati i svoj ručak, ali zalogaje vam je želja za "poticajom trenutka" i ovo je konačno gdje se možete upuštati u životne slatke kušnje. Možda je najbolji način za borbu protiv bezumnog obroka biti svjestan onoga što uzimate.

Opširnije

Teretana ima opremu koja vam može pomoći da maksimalizirate prednosti leđa. Neke od glavnih opreme koju koristite uključuju kuglu za vježbanje. Važno je sa stražnjim dijelovima kako biste bili sigurni da upotrebljavate odgovarajuću formu kako biste izbjegli ozljede. Rad s osobnim trenerom može vam pomoći u postavljanju programa vježbanja koji odgovara vašem tijelu i koji je siguran i učinkovit.

Opširnije

Ovaj program fitnessa za žene vam može pomoći da se brže i brže izgubite. Također vam može pomoći da ustanovite dobre kondicije koje će trajati cijeli životni vijek. Bez obzira jeste li prekomjerna tjelesna težina, vitka, u obliku ili izvan forme, vidjet ćete prednost pridržavanja ovog programa. Kao i kod bilo kojeg novog fitness režima, razborito je da provjerite sa svojim liječnikom i kiropraktičarom o rizicima i prednostima za svoje specifično tijelo.

Opširnije

Vaše srce je ključno za zdravlje vašeg tijela, stoga je briga o vašem kardiovaskularnom sustavu vitalni element u održavanju vašeg životnog osiguranja. Stalni napor, nedostatak vježbanja i loša prehrana mogu uzrokovati pritisak na vaše srce i ostaviti vam veći rizik za kardiovaskularne probleme poput srčanog ili moždanog udara.

Opširnije

S hladnim vremenom i kratkim, tamnim danima, zima je sama dovoljno loša. Idite da je vrijeme u kojem ste najvjerojatnije razboljeli bolest koja vam pate. Možete se truditi kako biste spriječili da se siđe s prehladom ili gripa, ali to će se dogoditi prije ili kasnije. Evo nekih načina na koje se možete nositi.

Opširnije

Uz obilje bolesti koje se bore protiv bolesti koje pruža priroda, nemoguće je odabrati samo pet specifičnih namirnica na koje se treba usredotočiti. Koliko bi to bilo nepošteno ne uključiti stotine drugih prehrambenih superstera! Da biste pojednostavili što je to ogroman popis, provjerite sljedeće pet kategorija koje obuhvaćaju niz fantastičnih namirnica.

Opširnije

Teretana je idealno mjesto za vlak za utrku, bez obzira trenirate li za vožnju 3K, 5K, 8K ili 10K, posebno tijekom kišnih i hladnih mjeseci. Nakon programa treninga i prianjanja na nju, to će povećati vašu izvedbu tijekom dana utrke. Ako se nikad prije niste natjecali, započnite s programom obuke 3K ili 5K.

Opširnije

Glutealni mišići su jedan od nedovoljno razvijenih, uglavnom zahvaljujući količini vremena prosječne osobe koja sjedi. Dok sjedite, leđa stolice podržava vaše gornje tijelo, tako da nema potrebe za leđima mišića lanca (uključujući vaše glute i donjeg dijela leđa) da se uključe. To može oslabiti mišiće, što za posljedicu ima krutost i nefleksibilnost.

Opširnije

Amino kiseline su sastavni dijelovi bjelančevina, koji su pak građevni blokovi mišića. Dok vaše tijelo proizvodi brojne potrebne aminokiseline unutar sebe, pravi bodybuilder će morati dobiti većinu svojih aminokiselina od hrane visoke dijetalne hrane. Ovdje su 4 opcije pakirane u bjelančevinama. 1. Fat Free Cottage Cheese Bezrešan sir sadrži dragocjenu prehrambenu bjelančevinu ako je vaš cilj poboljšanje mišića.

Opširnije

Koliko vremena provodite u teretani? Sat? Dva? To je strašno, jer je vrijeme vašeg teretana od vitalnog značaja kako bi vam pomogao da pogodite mišiće, radite svoj kardiovaskularni sustav i spali masnoće / kalorije. Ali vrijeme koje provodite u teretani nije dovoljno da bi se istinski uklopilo. Da biste vidjeli željene rezultate, poduzet će sve ostale 22-23 sata dnevno.

Opširnije

Mršavo tijelo može uključivati ​​redovni program vježbanja, ali može ovisiti i o vašem životnom stilu i razini aktivnosti. Kao test, možete se probati tjedan dana usredotočujući se na male aktivnosti i vidjet ćete da ćete dobiti bolje rezultate nego u tjedan dana kada se odlučite za kauč krumpir. Fokusiranje na male stvari može se zbližiti s većom potrošnjom energije, a možete i proći dodatne funte.

Opširnije