Namještaj

Roditelji, u pravilu, pokušavaju unaprijed ukrasiti dječju sobu budućeg djeteta, nabavku odgovarajućih komada namještaja, kolica, igračaka i tako dalje. Često dječji krevetić nije iznimka, mame i tate vole lijepe, moderne proizvode bez razmišljanja o kvaliteti, funkcionalnosti i drugim jednako važnim karakteristikama.

Opširnije

Sve do nedavno, beba je ležala u krevetiću i samo je pomaknula rukohvat, a danas se već okreće i pokušava gmizati negdje. Na kauču takvog mobilnog djeteta opasno je ostaviti sami, beskorisno je na podu među jastucima. Jednostavan i pouzdan način za izlazak iz ove situacije je kupiti šank.

Opširnije

Kada kupujete tapecirani platiti namještaj pažnju na tkaninu namještaja - to bi trebao biti idealan za potrebe sofe, stolice i fotelje. Ocjena najbolje presvlake će dati odgovor, kauč s kojim tkaninom kupiti za kuhinju, vrtić, dnevni boravak ili radno područje. Presvlake koje poduzeće odabrati među proizvođačima namještaja tkanine stoje tvornice kategoriju visoka cijena: Sjedinjene Države, Bella, Italija, Kanada i druge.

Opširnije

Sklopivi sofe učinkovito rješavaju problem prilagodbe gostiju ili se mogu koristiti noću umjesto kreveta. Modeli razlikuju dimenzije u presavijenom i razgrađenom obliku, mehanizmi transformacije, kvalitetu proizvodnje. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju opciju za veliku ili malu sobu, s lakšim preklopom i po pristupačnoj cijeni.

Opširnije