Vrt

Umjesto izlivene betonske šljive, ovi su se vlasnici odlučili za suhu stazu obloženu kamenim trošenjem vode i oštrih očiju. Malo je rečenica vjerojatno da će obeshrabriti vrtlara od "određenog oslobađanja drenaže". Današnji trend izgradnje velikih domova na malim parcelama, posebno u zagušenim gradskim područjima, učinio je to izrazom previše poznatim dijelom domaćinovog leksika.

Opširnije

Twiners, kao što su kozja krv, uspinju se vijuganjem oko nosača. U mojem dvorištu pokraj imovinske linije umire jedan pilić. Moji bližnji pronalaze da je gotovo mrtva stabla potiskuju, ali zbog nekog neobjašnjivog razloga, sve dok se potpuno ne odmakne, ne želim ga odrezati. Jedne večeri, preko čaše vina, pojavila se otopina koja bi zadovoljila oboje.

Opširnije

Ranije ove godine smo vas zamolili da izradite videozapis za dijeljenje vrtne mudrosti. Svaki videozapis djeluje kao ulazak na naš video natjecanje, gdje pobjednik dobiva 500 dolara darovnu karticu West Coast Seeds. Uživali smo gledajući svaki ulaz koji je do sada došao! Sve ih možete gledati na našem Youtube kanalu ili na Facebook stranici.

Opširnije

Bez obzira imate li mali brežuljak ili divovski nagib, nagib bilo koje veličine je ogroman izazov dizajna. Uobičajeno rješenje je instaliranje klasičnog stepenastog terasa. Moj suprug, Tom i ja smo pronašli ovaj pristup da budemo previše ograničavajući jer vrt izgleda dobro kada se gleda iz samo nekoliko specifičnih područja. Željeli smo više s našeg brda, pa smo napravili vrt koji bi se mogao uživati ​​u gotovo svakom pogledu.

Opširnije

Organski vrtlari dijele jedan izazov s mnogim licima - kako sjetiti novonastale sadnice do točke kada su dovoljno jaki da se same obrane. Budući da su sadnice toliko nježne i ukusne, a niske na zemlju, lako se skupljaju za mnoge životinje, od sitne do ogromne.

Opširnije

Ilex aquifolium 'Petar'. Puki spominjanje božikovine podsjeća na stožaste stabla zimzelenim lišćem i crvenim bobicama. Ta slika vrijedi, ali volim zimzelene hollies jer su, zapravo, tako mnogo raznolikiji od toga. Oni se kreću u veličini od patuljka širenja od 6 inča do visokog giganta visine 70 stopa.

Opširnije

Biste li mi vjerovali ako vam kažem da bi vaš izbor materijala za popločavanje mogao biti najvažnija odluka u izgradnji vašeg vrta? Razmislite o tome: Povremeno možete dodirnuti biljku, držati vrata, ili se opustiti na komadiću vrtnog namještaja, no noge su gotovo uvijek u kontaktu s površinom vašeg vrta.

Opširnije

Doslovno sam slučajno pao u vrtlarstvo. Jednog je jutra, nakon što sam kupila staru farmu u južnoj Indijanskoj vapnenačkoj zemlji, montirala svoj sjajni, novi travnjak za travnjake za rezanje trave. Dok su prelazili rub brda iznad stijene, kotači su se skliznuli na zeleno zelenoj površini, a traktor je skliznuo prema rubu, odmakivši se na stari cedar.

Opširnije

Oba putanja plavih zvijezda, cvjetanja i mjedenih gumba rastu na tom putu. Moji vrtni kreveti su zatrpani s biljkama u razini očiju, iznad glave i nizak. Baš kad sam mislio da sam izbacio svoj prostor, otkrio sam neiskorištenu lokaciju točno ispod mojih nogu. Vrtni putevi često su oštri kopneni pokreti, ali zašto prestati tamo?

Opširnije

Na posljednjim ljetima, terasa okrenuta prema sjeveru koja se zavlači iza našeg starog seoskog doma izgledala je kao u prizemnom vrtu. Ali biljke su sve u kontejnerima. Ovaj pokretni, drugačiji vrt svake godine daje mi ogromno zadovoljstvo za minimalni rad. To je mjesto gdje pokušavam riskirati sheme boja i eksperimentirati s neobičnim godišnjicama i trajnim trajnicama.

Opširnije

Pogled odozgo prema stražnjem dijelu imovine. Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais Pogled s vrha prema ulici. Fotografija / ilustracija: Michelle Gervais U ožujku / travnju 2008. broj Fine Gardening, dizajnerica vrtova i biljaka Scott Endres iz St. Paul, Minnesota, podijelio je svoje metode za stvaranje uspješnog vrtnog prolaza.

Opširnije

Mraz u srpnju! Mnogo teških trajnica, poput ovog matičnog pčela, može izdržati povremene neočekivane mraz bez prevelike štete. Fotografija / Ilustracija: Amy Hinman Prva godina u vrtu u Montani, snijega 21. kolovoza. Tada sam shvatio da ovaj vrtlar u Ohiou ima dosta toga saznati o hladnoj i nepredvidljivoj klimi.

Opširnije

Fotografija / ilustracija: Heather Marlow Kao profesionalni dizajner kontejnera, imam nekoliko kupaca koji žele najveće i najbolje kontejnere na bloku. Oni vole pažnju, a vole izvještavati da ljudi prestanu klečati i ponekad slikati. Znači, postoji veliki pritisak na mene da gurnem te kontejnere na vrh.

Opširnije

Mise od vedro obojene tulipani kažu proljeće mnogim vrtlara, ali moje najdraže harbingere ove sezone su ukrasno stablo koje je stavilo na nevjerojatan cvjetni show u ovo doba godine. I iako lijepi cvjetovi azijskog i europskog uvoza poput japanske trešnje (Prunus serrulata i cvs.

Opširnije

Kao dizajner i graditelj vrtova, često me izazivaju transformirati neuredno dvorište u osobni Eden. Kad sam se prvi put susreo s mojim klijentom, Timom O'Hearnom, u svom dvorištu u Portlandu, Oregon, to se ponovno pokazalo slučajem. Zamišljao je osamljeni raj s mjestom za uživanje u jutarnjoj šalici kave, prostoru za blagovanje i zabavu te vrućom kadom kako bi potaknula stres.

Opširnije

Jednom zarasli gajde, ovaj bujni hladni vrt sada je dom brojnim biljkama koje napreduju u svojoj vlažnoj, humus bogatoj zemlji. Kao što se često događa, nadahnuće dolazi kada to najmanje očekujete. Jednog dana sam se vozio i vidio sam čovjeka koji je skrivao pod šumom na šumovitom zemljištu. Zaustavio sam se i razgovarali smo, a prije nego što sam to znao, angažirao bih Russ Waltersa da izbriše sličnu zakrpu šume za mene.

Opširnije

Može biti riskantno da vlasnik vrtića izađe na granu o imenovanju svojih omiljenih biljaka. Ali nemam apsolutno nikakvih dojmova o tome da su viburnums moj izbor za najsvestraniji i vrtlodni rod grmlja. Osim što imaju atraktivne navike i navike rasta, najbolji viburnums također nude lijepe, ponekad čak i mirisne cvjetove.

Opširnije

Prošlog proljeća, kada smo najavili temu najnovijeg kontejnerskog dizajna, tražili smo od vas predvidjeti budućnost dizajna kontejnera. Vjerujemo da je došlo do grubih grebanja, ali iako bi vas neko vrijeme moglo zaustaviti, na kraju su vam predvidjeti za neke vrlo atraktivne i zabavne zvukove!

Opširnije

Od ploče do fab. Naravno, betonski trg je niskog održavanja, ali zamjenjujući ga sadnicama i značajkama stvara funkcionalno dvorište. Fotografija / ilustracija: Lynn Ernst i Jonathan Bachman Lynn Ernst i Jonathan Bachman dovršili su remodeliranje svog Seattlea 2002. godine, ali njihovo prednje dvorište i dalje je trebalo puno posla.

Opširnije

1. Srebrni lišće hvata oko. Nevjerojatna lista begonija trajat će dulje od svih cvjetanja pa su savršeni za stvaranje kombinacije oko sebe. Kaladij lišće nadopunjuje begoniju, a njegov hrabar oblik može dominijeti kontejnerom. Ne treba dugo za zabavnu avanturu u lokalnom vrtnom centru ili stakleniku da postane neodoljiv, iskustvo koje vuče kosu.

Opširnije