Kosa i nokti

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte viĹĄe o postupku pregleda. U idealnom slučaju, svi bi imali dugačke, lijepe trepavice, kakve ste vjerojatno imali kao dijete prije nego što ste odrasli i počeli trljati oči ili nositi maskaru koja ih je isušila.

Opširnije

Mogli bismo svi koristiti malo svjetlucanje u našem oku i svjetlucanje sjaja u našoj kosi. Proizvodi za kosu koji daju malo dodatnog sjaja mogu pomoći u kontroli kovrčavosti i lepršanja, daju dimenziji istaknutih boja i čine boju bogatijom i sjajnijom. Osvjetljenje sjajnih proizvoda odbijaju svjetlost dajući kosu poboljšanu sjaj i zdraviji izgled.

Opširnije

Bilo da odlučite o svojoj prvoj ili svojoj petoj tetovaži, možda se i dalje razmišlja o njegovom položaju. Imate mnogo stvari koje treba razmotriti prije dobivanja tetovaža, a jasno razumijevanje gdje će vaš dizajn izgledati najbolje donijet će tu odluku sve lakše. Određena mjesta na tijelu također su bolnija od tetovaža, što može biti briga za vas.

Opširnije

Izrada šarže za uklanjanje šećera Getty Images / Image Source / Digital Vision Šećer za uklanjanje dlaka je vrlo sličan waxingu jer uklanja kosu od korijena kada se pravilno radi. No, uz to što je prirodno, obično nije tako bolno jer se ne drži kože. Kada završite sa receptom, moći ćete koristiti svoj proizvod na dva različita načina, bilo kao tijesto ili gel za uklanjanje dlake lica ili tijela.

Opširnije

Kršenje kose može biti ozbiljan problem, bilo da pokušavate postići duljinu ili ne. Ako se vaša kosa brže razgrađuje nego što raste, čini se da vam kosa uopće ne raste. Ako nemate zdravstveno stanje, kosa raste, ali zadržavanje duljine je važno za vidjeti taj napredak.

Opširnije

Zmija Bites, po mom mišljenju, imenovani su pogrešno, jer ako išta, oni bi trebali izgledati poput zmija šišmiša, a ne ugriza. Ali što ja znam? Nisam ni siguran odakle pojam dolazi ili kako je nedavno postala prihvaćena terminologija za piercing koji je u osnovi bio godinama. No, u posljednje 2-3 godine, vidio sam postupno spike u nastanku ovog posebnog piercing stila, a sada i naziv i piercing su vruća stavka.

Opširnije

Znači, uložili ste u plavu kosu. Dobro za tebe! Sada kada ste iskoristili dobar novac za novu boju kose, poželjet ćete zaštititi svoje ulaganje. Savjeti za održavanje vaše plave kose od blijeđenja i brasilnosti Evo kako zaštititi svoju novu plavu boju kose, zadržavajući ga od blijeđenja i okretanja.

Opširnije

Kate Bosworth Kate Bosworth. Andrew H. Walker // Getty Images Ako imate okruglo lice, u velikom su društvu, jer i slavne osobe u ovom prikazu. Uvijek je dobra ideja znati koje poznate osobe dijele oblik vašeg lica i teksturu kose jer ono što izgleda dobro na njima može vam izgledati dobro.

Opširnije

Mnoge crnkinje tijekom povijesti izbjegavale su bazen ili rutinu za vježbanje jer nije htjela "znojiti njezin stil" ili mokro kosu. Ali što ako želite biti zdravi? Svatko bi trebao nastojati prilagoditi tjelesnu aktivnost u svoj život, a ne biste trebali dopustiti da vam kosa stoji na putu da bude u formi.

Opširnije

Iako je savršeno legalno dobiti piercing ili tetovažu kada ste bolesni, postoji nekoliko razloga za uzeti u obzir čekanje dok se ne osjećate bolje. Ako ste stvarno bolesni do te mjere da ne želite izaći iz kreveta, onda je očito da ne biste htjeli dobiti piercing ili tetovažu tijela. Ali što ako počnete poboljšati ili jednostavno imati jednostavnu hladnoću ili peludnu groznicu?

Opširnije

Nick Jonas, bivši pripadnik Jonas Brothersa, koji je bio na vrhu mop, zasigurno je pokazao zrelost kao umjetnik posljednjih godina. Kao što je njegov ugled kao glazbenik je narasla, tako je i njegov stil. Ovdje gledamo evoluciju kose Nick Jonasa 02 od 09 Nick Jonas 'Hair: The Shaggy Years Dave Hogan / Getty Images U ranim danima svoje popularnosti, Nick Jonas nosio je svoju kovrčavu kosu u dugim tousled slojeva.

Opširnije

Savršeno za prirodno ravnu, finu kosu Kate Moss. Robert Marquardt za Getty Članak "Perfect Haircut" predstavlja veliku tvrdnju da postoji jedan frizura koja će izgledati dobro na svakom licu, bez obzira na teksturu kose i bez obzira na žensku dob. Možete ga nositi ako ste 14 ili 40, 20 ili 60 godina.

Opširnije

Visoko podizanje boje obično se kategorizira kao boja kose koja je razina 10 ili više. Koristite visoku boju za podizanje kako biste postigli lagane plavete bez upotrebe izbjeljivača. Za razliku od izbjeljivača, koji uklanja kosu prirodnog pigmenta, ne ostavljajući ništa iza sebe, visoki tonovi za dizanje olakšavaju kosu, a zatim se deponiraju sve u jednom koraku.

Opširnije

Moram reći da je to osobna želja. Neki muškarci vole izgled glatkih nogu i drugih brijanja zbog svog sporta ili zanimanja. Pogledajte tko u: Muškarci koji briju noge. Ako tražite moje osobno mišljenje, ovdje idete. Mogu shvatiti zašto neki muški sportaši i modeli briju noge.

Opširnije

Postoji mnogo glagolskih pojmova koje ćete čuti u tattoo shopu i izvan nje. Neki od njih primarno koriste tattoo umjetnici kako bi opisali svoja iskustva, a neki ih koriste entuzijasti kao slang izrazi za svoje tetovaže. U svakom slučaju, zajednica tetovaža je prekršila pravila i došla do njihovog vlastitog vokabulara!

Opširnije

Čini se da svi volimo ono što nemamo. Oni s kovrčama žele ravnu kosu, a oni s ravnom kosom samo žele lijepe kovrče. Nije tako lako, ipak: Vi trošite sve to vrijeme i energiju samo da biste imali kosu i napunili se poput klauna ili pada nakon samo sat-dva. Naravno, dostupni su bazili tutoriala, ali mogu biti uključeni i potrebni alati i proizvodi koje nemate.

Opširnije

Nosa kose škare nisu nešto što većina ljudi želi pričati. Neke žene možda trebaju malo pomoći u ovom odjelu, ali uglavnom muškarci, posebno kad napuštaju svoju mladost iza toga, smatraju da je ispružena kosa problem. Vjerojatno ne želite pitati svoje prijatelje s golfom što koriste kako bi imali ovu situaciju.

Opširnije

Nažalost, osobe s vidljivom tjelesnom umjetnošću koja traže posao često pronađu svoje prijave i nastavljaju se na dnu poslodavca. Još uvijek se smatra nepoželjnom osobinom u većini industrija i zanimanja, a predrasudni stereotipi obiluju. Ako imate tetovaže, piercing, ili bilo koje druge vidljive promjene, imaš automatski štrajk protiv vas kada je u pitanju impresivan potencijalnog budućeg poslodavca, čak i ako ste asa svoj intervju.

Opširnije

Buzzcut šišanje Owen Richards / Getty Images Buka je jedan od najlakših frizura za muškarce. Za hrabre, to je čak i prilično jednostavan šišanje za napraviti kod kuće. Dok buzzcut dobro funkcionira za većinu muškaraca, preporučio bih one s okruglim oblikom lica kako bi se izbjegao zujanje kako se prilagođava okruglom obliku glave.

Opširnije

Dok boja kutija koja se koristi za ljepotu ne, moderne boje su mnogo sofisticiraniji i mogu dati lijepe rezultate. Slijedite ove savjete kako biste izbjegli zajedničke pogreške s bojama: Nemojte više od dvije boje izbaciti iz boja Kad idete u salon za drastičnu promjenu - kao što ide od crne do crvene ili smeđe do plavuše, obično vam je potrebno nekoliko posjeta dobiti pravu boju.

Opširnije