Miscelanea

Danas, kunići su puni masnoća i ne-zrna. Puno hrane, za razliku od zrna, osim povrća, bilja i raznih hranjivih tvari također sadrže pahuljice i druge žitarice. Ako je vaš kunić hranjen punom masnoćom hrane, onda mu daje samo vodu i sijeno, sve ostalo se dobiva iz hrane koja se sastoji od peleta i dodataka u obliku kukuruza, sjemena suncokreta i nekih drugih.

Opširnije

Hamsters često postaju prvi kućni ljubimci jer su te životinje vrlo smiješne i nepretenciozne. Međutim, ovaj četveronožan prijatelj treba najudobnije uvjete. Jedan od glavnih kriterija za povoljno postojanje hrčaka je pravilna ishrana životinje. Najlakši način za zadovoljavanje uvjeta je kupnja posebne mješavine za hrčak u trgovini za kućne ljubimce.

Opširnije

U vašoj kući je bio novi član obitelji - mačić. I uz ovaj događaj, namještaj, zidovi, zavjese i drugi elementi dekor vašeg ugodnog doma počeli su izgubiti žalbu. Sve je u nesretnoj navici kućnih ljubimaca da "izoštre" svoje kandže o svemu što padne ispod šape. Vlasnici posebno aktivnih životinja suočeni su s vrlo stvarnim problemom.

Opširnije

Što dati djetetu koje ima sve? Pitanje koje muče roditelje, kumove, bake i djeda najmanje dva puta godišnje: uoči rođenja djeteta i prije novogodišnjih blagdana. A budući da živimo u dobu opće informatizacije, idealna igračka za djecu bit će interaktivna igračka.

Opširnije

"Svatko tko kaže da ne možete kupiti sreću nikada nije kupio štene" - svaki vlasnik psa složit će se s tom poznatom izjavom. Takve različite životinje daju nam svoju iskrenu ljubav i bezgraničnu odanost, a ništa ne zahtijevaju zauzvrat. Ali da štene postaju zdrave, aktivne, vesele i zadovoljne vlasnicima dugih godina, od prvih tjedana života za to je potrebna kvalitetna hrana.

Opširnije

Bilo koja majka želi vidjeti dijete sretnim. U današnjem svijetu, da bi sretan mrvica je jednostavan - dovoljno da daju igračku. U slučaju djevojaka, često se radi o lutkama. Kako se ne bi izgubili u svim različitim igračkama predstavljenima na policama trgovina? Kako odabrati stvarno zanimljivu, kvalitetnu i, najvažnije, sigurnu lutku za dijete?

Opširnije

Svi mi smo mirniji kada su naši kućni ljubimci kod kuće, ali ponekad kućni ljubimci ostavljaju granice ležaljke ili meke majstorske stolice i čine tvrtku svojim vlasnicima. Radi se o mačkama. Te su četveronožne prijateljice često isporučuju puno problema tijekom prijevoza. Uostalom, ne mogu se samo držati u rukama ili koristiti uzicu.

Opširnije

Zamorci su jedan od najpopularnijih kućnih ljubimaca. Pojavivši se u obitelji, te nepretenciozan, prijateljski i smiješne glodavci odmah postali favoriti djece i odraslih uzrokovati osjetljivost. Vašem malom kućnom ljubimcu bio je zdrav i snažan, mora ga se pravilno hraniti, jer hrana iz vašeg stola uopće ne odgovara.

Opširnije

Popularni izraz "Bez mačke i života nije u redu" potpuno opravdava sebe. Oni u čijoj kući su se nekoć pojavljivali krupni ljubimac s vlastitim likom, više ne razmišljaju o svom životu bez njega. I to, unatoč novim izdacima izdataka, vunu koja leti oko stana, i puno dodatnih briga i briga: cijepljenje, liječenje buha i parazita, navikavanje na pladanj.

Opširnije

Sada su za mačke proizvedene suhe i mokre krme. U suhom postotku vlažnosti iznosi 10-15%, nedostatak tekućine treba nadopuniti čistom vodom ili utječe na zdravlje kućnog ljubimca, vlažna hrana je više fiziološka i nalikuje prirodnim proizvodima. Proizvode se u obliku konzervirane hrane i paukova, koji nalikuju suhim komadima u umaku ili želuci.

Opširnije

Mačke žive u mnogim obiteljima i vole ih ne samo djeca, već i odrasli. Domaćini pokušavaju razmaziti kućne ljubimce, kupujući ih raznim igračkama, priborom i ukusima. Ali, pored tretmana, tijelo odraslih mačaka i mačića treba vitamina - tk. čak i najbolja hrana nije u stanju potpuno pružiti mačku s vitaminima, mineralima, makronutrijentima, tako nužnima za zdravlje.

Opširnije

Pretražujte svojeg ljubimca za najbolju hranu putem suđenja i pogreške - to je poput stavljanja pokusa na ljude bespomoćne. Pas vam vjeruje, ali ne može reći da se ne osjeća dobro od odabrane hrane. Vlasnici također primijetiti probleme, samo kad je ljubimac izblijedio kosu i aktivnost je očito smanjena.

Opširnije

Danas se mnogi mogu pohvaliti neobičnim kućnim ljubimcem koji živi kod kuće. To je štakor. Ovo, na prvi pogled, apsolutno bespomoćna kreacija jedna je od najinteligentnijih glodavaca. Međutim, svi vlasnici malih domaćih prijatelja ne znaju da je domaća hrana štetna za životinju. Štakorska prehrana treba sadržavati posebnu hranu za zrno, optimiziranu za hranjive tvari i vitamine.

Opširnije

Obavljanje kućanskih poslova i promatranje djeteta u isto vrijeme nije lagan zadatak, ali se može riješiti pomoću bebenog monitora. Koji model je bolje odabrati, a koje nijanse vrijedi obratiti pažnju će reći našu ocjenu najboljih videoniyan. Video o kojem tvrtka kupuje Philips AVENT Philips AVENT - preporučeni brand za njegu djece.

Opširnije

Odabir digitalnog klavira nije lak zadatak. Prije kupnje trebate se upoznati s ključnim značajkama uređaja i, ovisno o vašim potrebama, odabrati jedan ili drugi model. Širok raspon varijacija instrumenta često destimulira potrošača. Naša ocjena će vas upoznati s najboljim modelima digitalnih klavira, a na predstavljenom popisu možete odabrati pravi instrument.

Opširnije

Savjet za kupnju vitamina za psa mnogih vlasnika čini vas da mislite: kako ih odabrati, koje su bolje, za koju kompoziciju su potrebne, koju tvrtku treba ciljati i gdje je više isplativo kupovati? Vitamini nisu lijekovi, ali mogu imati aktivan učinak na stanje psa i često idu u tijek liječenja koje je propisao veterinar.

Opširnije

Svaki zdrav vlasnik želi da njegov pernati ljubimac bude zdrava, vesela i vesela. Ključ za buđenje mladog prijatelja je uravnotežena, pravilna prehrana. Ako redovno hranite ptice s lošim mješavinama, nedostatak vitamina i elemenata može dovesti do zatamnjivanja pera, letargije i razvoja bolesti.

Opširnije

Do danas, ne postoji osoba koja barem ponekad ne posjećuje prirodu, ne okupa se u vodi, ne hoda u šumama ili nije pod stablima. Sva ta mjesta su opasna jer se krvni trag može povezati s vašim tijelom, što je nositelj najopasnijih virusa. Morate odabrati kvalitetan lijek za krpelje kako biste zaštitili svoje zdravlje.

Opširnije

Ne sumnjamo da u drevnom Egiptu nisu proizvedeni zasebni proizvodi za mačke, čak i ako se smatraju svetim životinjama. Sve se promijenilo tek u dvadesetom stoljeću, kada su se pojavljivali veliki gradovi, u mnogetazhkah koji nije lako otkriti miševe. Također, ljudi su imali manje slobodnog vremena, pa jednostavno nije bilo vremena kuhati ništa ukusno za svog kućnog ljubimca.

Opširnije