Sport

Oni koji vole plivati ​​ili se profesionalno bave ovim sportom poznaju se problem odabira optimalne inačice naočala. Postoje mnogi modeli koji su dizajnirani za djecu i odrasle, ali da odaberete od njih ono što vam je pravo nije tako jednostavno. Postoje naočale za kupanje na mnogim kriterijima, koje mnogi ljudi čak ni ne sumnjaju.

Opširnije

Tijekom tjelesne aktivnosti kreatin opskrbljuje mišićno tkivo energijom. Povećanje količine ove tvari u tijelu uz pomoć aditiva koji se brzo mogu asimilirati dopušta vam izdržati maksimalno opterećenje i povećati produktivnost treninga za 20%. Osim toga, kreatin pomaže u postizanju značajnog rasta mišića u kratkom vremenskom razdoblju.

Opširnije

Tvrtka, koja proizvodi visokokvalitetne i visokih performansi dodataka trebao imati besprijekoran ugled, međunarodnu zastupljenost u mnogim zemljama širom svijeta i posvetiti značajna sredstva za razvoj novih sportske prehrane formulama. Pripremili smo ocjenu proizvođača koji su godinama bili konkurentni i pružaju uravnotežene, sigurne proizvode s visokim radnim svojstvima i prihvatljivu cijenu.

Opširnije

Skijališta su prisutna u mnogim zemljama. Ponekad ih se može naći čak iu relativno toplim stanjima - na primjer, alpinisti su već dugo odabrali francuske Alpe. Nažalost, neke zemlje su lišene planina, ili nisu prikladne za masovno skijanje i snowboarding. Na primjer, u našoj zemlji ima vrlo malo takvih pogodnih planina, unatoč golemom teritoriju.

Opširnije

Fat burners brže i učinkovitije reći zbogom s više kilograma. Ako igrate u sportu, pridržavate se uravnotežene prehrane i žele ubrzati proces gubitka težine, ova grupa sportske prehrane je za vas. Pomoći ćemo vam u otkrivanju lijekova koji će vam pomoći da postignete dugo očekivani rezultat i kako odabrati pravi dodatak.

Opširnije

Temperatura se brzo zagrijava, termometar se penje, što znači da je dugo očekivani odmor samo iza ugla. Vrijeme je da razmišljate o mjestima na kojima ste željeli provesti svoj godišnji odmor, tako da bi ugodna dojmovi zagrijavali tijekom cijele duge i hladne sezone zimske i jeseni. Oni koji još nisu imali vremena odlučiti, predstavljamo osam najboljih mjesta za odmor na plaži u Latinskoj Americi, Južnoj i Jugoistočnoj Aziji.

Opširnije

Stepper - ovo je još jedna vrsta kardio, osvojivši sve više navijača. To se objašnjava činjenicom da ti uređaji pružaju korisniku najširi izbor među raznovrsnim popisom zadataka koje mogu obavljati. U specijaliziranim trgovinama možete pronaći ne samo klasične, nego i ministeppers, kao i balansiranje i rotacijske modele.

Opširnije

Ne uvijek roditelji mogu ostaviti svoju djecu pod nadzorom baka, djedova i dadaka da idu na godišnji odmor. Stoga, moraju odabrati svoje odgovarajuće turističko mjesto gdje se bez posebnih rizika može uzeti dijete. Za te roditelje je napisan naš današnji članak.

Opširnije

Cijevi su izvrsna zamjena za sanjke. To je lagano, mekano i vrlo brzo. Ipak, to je univerzalno, jer se napuhani "cheesecakes" mogu koristiti na ledenim toboganima, a ljeti za skijanje na vodi. Ovdje su samo neki jastuci ne mogu podnijeti niti jedan podrijetlo i pucaju usred zabave. Kako ne biste morali povući laganu krpu, preporučujemo da odaberete kvalitetnu cijev koja se u proteklim godinama dobro dokazala.

Opširnije

Riblje ulje je jedinstveni dodatak za normalno funkcioniranje tijela koji se preporučuje svakodnevnoj uporabi sportašima svih dobnih skupina. Nakon intenzivne obuke, tijelo treba dodatne korisne masti, moguće je nadoknaditi taj nedostatak uz pomoć Omega-3 dodataka koji se razvijaju na temelju prirodnih sirovina.

Opširnije

Pre-trening kompleksi su neophodni za sportaše, bodybuildere, podizanje snage i druge sportaše koji se aktivno bave snagama. Stimulansi vam omogućuju da dobijete učinkovit rezultat iz treninga, čak i kada za to nema gotovo nikakve snage. Višekomponentni aditiv omogućava postizanje maksimalne izdržljivosti iz tijela i kao rezultat toga ubrzava proces postizanja željenog rezultata u sportu.

Opširnije

Amino kiseline su među najpopularnijim dodatkom sportske prehrane. Tijekom intenzivne obuke ljudsko tijelo gubi do 80% aminokiselina, a nedostatak ove tvari dovodi do smanjenja učinkovitosti sporta, volumena mišićne mase, metaboličkih poremećaja. Dakle, osoba koja je aktivno uključena u tjelesne aktivnosti, potrebno je popuniti manjak ove komponente.

Opširnije

L-karnitin bi trebao biti prisutan u svakodnevnoj prehrani svakog sportaša. Ova prirodna supstanca u velikoj koncentraciji nalazi se u sirovom mesu, ribi i mliječnim proizvodima. Ali s toplinskom obradom izgubljeno je i vrlo je teško pružiti tijelu potrebnu količinu karnitina samo hranom bez nakupljanja višak masti i ugljikohidrata.

Opširnije

Sklopivi sklop bicikla izgleda kao normalna dva kotača, osim nekih značajki okvira. Glavna je razlika u tome što može biti kompaktnija - ponekad smanjujući veličinu planinarskog ruksaka. Takav uređaj je savršen za prijevoz u prtljažniku automobila, a ako je potrebno, lako je odvesti s vama u podzemnu željeznicu ili autobus.

Opširnije

Elektronsko lovački mamac je poseban uređaj koji se reproducira uz pomoć zvučnika snimljenih zvukom glasova ptica i životinja. To je učinkovit način za simulaciju životinjskih zvukova za zapošljavanje, što ne stvara jeku i neobičnu buku, za razliku od ručne rukavice. Načelo rada bilo kojeg elektroničkog manga temelji se na najpreciznijoj reprodukciji zvukova, uključujući i promatranje frekvencije, sezonskih, klimatskih karakteristika za svaku pojedinu životinju ili pticu.

Opširnije

BCAA je kompleks od tri esencijalne aminokiseline (leucin, valin, izoleucin), koji nisu proizvedeni ljudskim tijelom, ali su potrebni za puni rast mišića. Ove aminokiseline su prisutne u proteinu koji se može dobiti od hrane životinjskog i biljnog podrijetla. Tijelo ih je primilo od hrane, potrebno je 1.

Opširnije

Bicikl, možda najpopularniji sport alat, zajedno s pokretnoj traci, s obje kućnu uporabu i za stručno usavršavanje u dvorani. Razlog je u tome što ova oprema učinkovito pomaže nositi se s različitim poslovima i pogodan je za gotovo sve ljude, bez obzira na spol i dob kriterijima.

Opširnije

Moda za ulične sportove je dobra. Loša stvar je u tome što u našoj zemlji izgradnja školjki za istu skateboarding još ne prati svjetske trendove. Da, a prodavači ne žele ispuniti ovu nišu kvalitetnom robom. U takvoj situaciji, sportaši moraju naručiti zajednice na stranim web stranicama ili ih samostalno "sami" učiniti od komponenti koje su raspoložive za prodaju.

Opširnije

Osvajanje nepoznatim mjestima našeg svijeta nije moguća bez posebne opreme, koja će osigurati sigurnost i udobnost čak iu najtežim uvjetima. Već dugi niz godina, poznato putnike sami u potrazi za načine kako poboljšati svoje planinarske torbe, olakšavajući na taj način složene prijelaze. Njihova se baština pretvorila u ogroman asortiman danas.

Opširnije